supporters… heel erg bedankt!

4 juli 2022

Goedemorgen, middag en avond HSV leden, supporters

Na een paar Coronajaren hebben we eindelijk weer kunnen genieten van het spelen van een volledige competitie.
Trainen, Wedstrijden spelen, winnen, verliezen of gelijkspelen, we zijn een heel jaar bezig geweest met een nieuwe (grote) groep spelers, onder leiding van vrijwel een hele nieuwe technische staf.
Niets is mooier om weer zo normaal mogelijk met “het spelletje” voetbal bezig te zijn, en wat een fantastisch mooi seizoen hebben we gehad met elkaar.

Zowel HSV 2, als HSV 1 waren tot de laatste speeldag in de race voor de hoofdprijs, en tot de laatste dag waren we in de nacompetitie in de race voor promotie naar de eersteklasse.
Vooraf aan elk seizoen zetten vrijwel alle (collega) trainers daar een handtekening onder!!
Helaas heeft generatie 1 zichzelf niet kunnen belonen voor een fantastische HSV (selectie) carrière, en helaas heeft volgende jongere generatie zichzelf geen extra boost kunnen geven om zich in het nieuwe seizoen te gaan meten met clubs en spelers van een hoger niveau.

Vanaf begin augustus gaan we het gewoon weer opnieuw proberen, met een nieuwe selectie, inclusief een aantal nieuwe namen.

Namens de gehele HSV selectie, technische staf en de complete begeleiding daarom heen, willen wij alle HSV leden enorm bedanken voor de support en ondersteuning dit hele seizoen, en met name in de eindfase van deze competitie.

Maak er een mooi zomervakantie van met vrienden en familie, en we hopen jullie allemaal weer in goede (fitte) gezondheid op en langs het veld terug te zien in het nieuwe seizoen.

Groetjes,

De selectie van HSV (seizoen 2021 – 2022)