Staf selectie 2021-2022 compleet!

20 april 2021

Afgelopen maandagavond hebben de trainers voor de selectie van seizoen 2021-2022 hun contract getekend. In het bijzijn van voorzitter Ellen Popma, penningmeester Paul Palfenier en de Technische Commissie, vertegenwoordigd door Hein Spaans, tekenden ‘een nieuw gezicht en een bekend gezicht’ hun contract.

Voor het eerste elftal tekende Mark Kranendonk zijn eerste contract bij HSV. Na 13 jaar vervangt hij Edwin Veenstra, die op zijn beurt verhuist naar onze dorpsgenoot. Kranendonk is geen onbekende in het amateurvoetbal in Noord-Holland, hiervoor stond hij als trainer voor de groep bij FC Castricum, FC VVC, CSW, Assendelft en JSV Nieuwegein.

‘Ik ben heel warm opgevangen bij HSV, en kijk er naar uit om te beginnen. Ik heb inmiddels alle selectiespelers al gesproken, en het enthousiasme is groot’, gaf Kranendonk aan tijdens het drogen van de inkt. ‘Ik vind dat je als trainer in het amateurvoetbal altijd langer dan een paar jaar moet blijven als de omstandigheden dat toelaten, en dat ben ik hier ook van plan’.

Voor het tweede elftal is een bekend gezicht aangetrokken. Tom Leering, ervaren jeugdtrainer, speler van HSV 8 en al jaren assistent bij HSV 1, krijgt voor het eerst dit seizoen het tweede elftal onder zijn hoede.  

Leering: ‘De trainingsopkomst is hoog en de sfeer is altijd goed. Dat maakt het geven van training bij de selectie ontzettend leuk. Iedereen heeft weer ontzettend veel zin om wedstrijden te gaan spelen. Dit geldt niet alleen voor de spelers maar ook voor de staf. Als kind van de club is het heel gaaf dat ik deze kans krijg.’

Naast Mark Kranendonk en Tom Leering is Jacob de Groot aangesteld als keeperstrainer én assistent van het eerste elftal. Hij tekent op een later moment zijn contract bij HSV.

Mark Kranendonk

Tom Leering