Sportify Kids van start gegaan

20 januari 2023

Op 9 januari 2023 is – na een lange en zorgvuldige voorbereiding – daadwerkelijk een start gemaakt met buitenschoolse opvang door Sportify Kids, op onze locatie aan het Maalwater 4 in Heiloo.

Tijdens de uren waarop buitenschoolse opvang plaatsvindt, is een groot deel van het gebouw slechts beperkt in gebruik voor/door de leden van HSV zelf. En hoe mooi is het dat wij ons gebouw openstellen voor organisaties met een maatschappelijke doelstelling…..

Inmiddels hebben de eerste kinderen hun plekje gevonden. Er is bewust gekozen voor een groeimodel, zodat de kinderen voldoende tijd en aandacht krijgen om te wennen.

Sportify Kids baseert de opvang op 4 pijlers: Sport, creativiteit, muziek en vrije tijd. Met name waar het gaat om de sport biedt het complex van HSV natuurlijk alle ruimte en kansen.

Bij de start waren er roodgele HSV-bloemen voor de medewerksters van Sportify Kids, om ze van harte welkom én veel werkplezier te wensen. Ook de formele samenwerkingsovereenkomst is inmiddels getekend.

Op 23 februari vindt de officiële opening plaats. Dat is tegelijkertijd een ‘open dag’….dus ben je benieuwd naar hoe het er uit ziet, wil je meer informatie óf heb je gewoon zin om even lekker met lego te spelen of oudhollandse spelletjes te spelen?
Voel je dan vrij om binnen te lopen. Je bent echt van harte welkom!!!

En wil je vooraf al meer informatie: kijk dan op www.sportifykids.nl of bel: 088-20 11 600.