Sponsor vd Week: Edwin Veenstra

21 april 2018

Voor deze thuiswedstrijd van HSV 1 heeft hoofdtrainer Edwin Veenstra zich aangeboden als ‘Sponsor van de week”. Zoals u weet is Edwin al vele jaren als hoofdtrainer aan HSV verbonden en ook volgend seizoen neemt hij de A selectie van HSV onder zijn deskundige hoede.

Edwin heeft een eigen visie en als de groep hierin mee gaat, dan kan hij die groep goed motiveren. Dat heeft Edwin bewezen bij o.a. de Foresters, waar hij, voordat hij de overstap maakte naar  – op dit moment duidelijk het beste 1 e team van Heiloo -,   6 jaar trainer/coach is geweest.

Hij laat ook nu weer zien bij HSV waar hij voor het 10e jaar de scepter zwaait, dat hij een hecht team kan samenstellen en (bijna) elke week weer tot top prestaties kan aanzetten .

a.s. Zondag speelt HSV tegen SVW’27. Edwin stelt voor deze wedstrijd de bal beschikbaar.

Een leuk iets: De 1ste wedstrijd die Edwin coachte bij HSV was voor de beker tegen ….SVW’27. Dat was op donderdag 21 aug. 2008.

Edwin bedankt voor het sponsoren van de wedstrijdbal , heel veel succes tegen SVW ’27 en de laatste wedstrijden van dit seizoen, wellicht zit er nog een toetje aan te komen..