senioren verslag zondag 11 februari.

12 februari 2018

Revanche en kopposities..

HSV Vr 2
was weer vrij komende zondag uit naar WBSV die op papier te pakken moeten zijn!
HSV Vr 1
was vrij? Ik zag wel een paar dames op het gezellige HSV complex. Volgende pot pas op 4 maart voor de beker.
HSV Ve 2
pakte een heerlijk verdiend punt tegen VVW

En in zet m er gewoon bij mannen.. cijfers liegen niet.. nieuwe poule en gelijk bovenaan. Heerlijk! 🙂

HSV Ve 1
geen uitslag bekend.

HSV 8
Speelde met 2-2 gelijk tegen Limmen. Gelet op de competitiestand is dit niet best. Komende week Ado ’20 op bezoek, dat moeten weer 3 punten opleveren.

HSV 7
Werd thuis met 0-2 verslagen door Sporting Krommenie. Kom op mannen.. niet verslappen! Jullie hebben nog steeds zich op de eerste plek. Komende week Alkmaarse Boys dat halverwege staat, goed moment om de winst partijen weer uit te bouwen.

HSV 6
Was vrij komend weekend tegen hekkensluiter Hollandia T.

HSV 5
was vrij. Komende week thuis tegen Uitgeest 7 die maar 4 puntje meer hebben dus dit zou moeten kunnen..

HSV 4
Versloeg Kolping met maar liefst 5-2. Prima uitslag mannen. Met een weedstrijd minder gespeeld staan jullie op 3 punten van de nummer 1. Komend weekend naar Adelbert dat op een 7de plek staat. Met 100 % inzet moeten de punten en een kans op het kampioenschap tot de mogelijkheid behoren.

HSV 3
Speelde een tweemaal gelijk. In de eerste helft werd het 2-2 en ook in de tweede helft vielen een de doelpunten op dezelfde manier. 4-4 werd het dus uiteindelijk tegen LSVV. Komende week naar Flamongo’s die onder jullie staan dus de punten mee terug nemen in de tas.

HSV 2
Speelde gelijk opnieuw gelijk met 0-0. Nu tegen Grasshoppers 2. HSV 2 staat nog netjes op de tweede plek maar LSVV nadert op deze manier wel erg snel. Volgende week tegen middenmoter WSV waar de punten weer gepakt moeten worden.

Hans Ursem maakte voor jullie van HSV 1 het volgende verslag:

HSV 1 neemt revanche.

Na een eerste half uur elkaars zwakke en sterke punten aftasten zonder dat er aan beide zijden goede kansen ontstonden, nam HSV het initiatief en kreeg kansen via Ruben Bugter, Rick Houtenbos die net over schoot en een vrije trap die ook werd over geschoten door Dennis Houtenbos.

In de 45ste minuut ontstond er een scrimmage voor het doel van Zilvermeeuwen doordat Tobias Apeldoorn tot op de achterlijn kon doordringen, waarna de bal bij Lars de Vré terecht kwam die kon voorzetten op Ruben Bugter. De laatste schoot de bal tussen de benen van de keeper voor het doel waar Tobias met een uiterste inspanning de bal in het doel wist te schieten, 1 – 0.

Lars was na 10 minuten reeds ingevallen voor Tim van Hekken, die waarschijnlijk een enkelband scheurde na een ongelukkige val na een duel met een Meeuwen verdediger.

Er kwam in de 2e helft steeds meer ruimte in de diepte voor de HSV voorwaartsen en toen Rick in de 52ste minuut de bal goed doorkopte kwam Tom Hafkamp alleen voor de keeper en scoorde heel beheerst in de uiterste hoek de 2 – 0.

Vanaf minuut 70 was het alleen nog maar HSV wat de klok sloeg. Ruben speelde 2 man uit op de rand van de 16 m., maar de keeper redde. Twee minuten later schoot Tom te zacht in waardoor ook deze kans misging, maar in de 75ste minuut kwam Tobias alleen voor de keeper na een mooie lob van Ruben. Dat was 3 – 0 en leverde Tobias, die een hele degelijke wedstrijd speelde op de rechterkant, de titel ‘Plaza Cinco Man off the Match’ op.

In de laatste minuut werd de ingevallen Max Dekker nog onderuit gehaald waarna Ruben de toegekende penalty verzilverde: 4 – 0.

Deze uitslag voelde als een revanche op de 5-1 nederlaag eerder dit seizoen tegen de Zaankanters.

## Beterschap gewenst aan Tim! Woensdag moet Tim naar ziekenhuis voor een controle.
Nick Sombroek bedankt voor het ter beschikking stellen van je snelle Polo om Tim naar het ziekenhuis te rijden.

Videoverslag van Paul op de teampagina van HSV 1:
https://www.vvhsv.nl/teams/hsv-1/#tabs-19

foto’s van de wedstrijd op de fotopagina van HSV:
https://www.flickr.com/photos/115306714@N05/albums/72157691583077621

Kantine De Basis.

HSV 3 bedankt.. Met ‘good old’ Stef en Katinka liep het gesmeerd heb ik gezien.
18 februari slechts 3 thuiswedstrijden waardoor er geen nodeloos beroep wordt gedaan op teams voor kantine hulp.

Tot volgende weekend,

Maikel.