9 april 2018

Goedemorgen Heiloo..

Ik hou het wat korter deze week..

HSV 7 won de uitwedstrijd tegen GSV met 2-1
HSV Vr1 liep tegen een vervelende nederlaag aan en werd met 0-3 naar de kleedkamer gestuurd.
HSV 4 deed wat het moest doen op een zondag als deze en versloeg de Foresters 5 met 6-3. Klasse!
HSV 2 deed slechte zaken. Het speelde gelijk met 0-0 tegen Vitesse 22
HSV 5 mocht naar Castricum en kwam met een gevulde tas terug. 3 Punten werden gepakt tegen het tweede door een -0-2 overwinning.
HSV 8 moest tegen een directe concurrent en deed dus wat er moest gebeuren. Winnen. Met maar liefst 3-6 werd duidelijk hoe de feiten op het gras liggen. Heerlijk mannen.
HSV Vr2 had het duidelijk moeilijker. Tegen Limmen Vr 2 werd verloren met 0-2.
HSV 3 deed ook weer lekker mee dit weekend. Thuis tegen het vierde van WSV 1930 werd het 5-3. Mooie uitslag mannen.
HSV Ve 2 moest vroeg uit naar Westfriezen en had ook dit keer een probleem met een man tussen de palen. Als iemand een topper weet die wekelijks ballen wil tegen houden, houden de mannen zich aanbevolen. Het werd een 4-1 nederlaag.
HSV 6 trad thuis aan tegen Vrone 5 en dit eindigde in een remise, 1-1 .

HSV vr 2:  6e

Hieronder vinden jullie zoals gebruikelijk het kraakheldere en neutrale verslag van Hans Ursem.

Daarvoor wil ik even gebruik maken van dit stukje ‘papier’ om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet bij de wedstrijd voor HSV 1 tegen de Foresters 1.

Vooraf en tijdens de wedstrijd  waren vele vrijwilligers aanwezig om het tijdens de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen voor een ieder die niets van de wedstrijd wilde missen . Met een extra bierbar en een extra hamburger kar (bakkerij Hoetjes en slagerij Burger) had HSV dit prima geregeld.

Vooraf was er ook nog een bijeenkomst van de HSV Businessclub in de kantine met een mooie, interessante presentatie van de directeur van stersponsor NETCO, voormalig jeugdvoorzitter Martijn van der Ende. Een bijna compleet meisjes team die lootjes kwamen verkopen. En natuurlijk niet te vergeten de kick off van de verkoop van de HSVeiling kaarten. Dit werd mede gepresenteerd door een rondje op de kavel van Bromshop Heiloo die een gloednieuwe RIVA metallic blauwe scooter met windscherm ter beschikking heeft gesteld. Tijdens de presentatie werd tevens bekend dat er al een kavel is verkocht; een van de twee weekenden naar de Rovershut te Texel werd aangekocht door Martijn Apeldoorn van SIW / CREATE, voor wie een website wil (laten) bouwen kan hier terecht.

Entree bewijzen zijn in twee variaties te koop : € 5,- voor alleen entree en € 25,- voor entree, Diner (verzorgd door Brasserie in het Groen / Hans Kok) en  gastspreker Gert Jakobs die op zijn eigen wijze (sappige?) anekdotes zal vertellen over de professionele wielersport. Hij op de evenementen pagina van de HSV website voor alle kavels. die wordt nog wekelijk aangevuld met nieuwe kavels. (HIER)

Ik wil de spelers van HSV 1 en 2 bedanken voor de hulp met opruimen aan het (plotselinge ..;-) ) einde van een fantastische HSV dag!

Alle vrijwilligers; dank jullie wel voor je inzet!

De film van de wedstrijd (van Paul) staat boven dit bericht hier vinden jullie de foto’s.

Heilooër derby in zomerse sferen.

In deze wedstrijd waarin HSV als gastheer optrad voor de Foresters, was alles uit de kast gehaald om dit evenement te laten slagen. Onder zomerse omstandigheden, extra fietsenrekken, een buitentap en een partytent voor de hamburgers, werd onder toeziend oog van burgemeester Hans Romeyn en onder leiding van scheidsrechter Ligtvoet, die geassisteerd werd door 2 neutrale assistenten, om 14.00 uur afgetrapt voor de derby HSV – de Foresters, vooraf gegaan door rood/gele rookpotten. Nadat de uitwedstrijd op 1 oktober 2017 door HSV werd gewonnen met 1 – 4, werd de return weer een prooi voor de rood/gelen: 3 – 1.

De 1ste helft was duidelijk voor HSV dat feller speelde en vooral als team opereerde met volop beweging in alle linies. In de 12e minuut werd een strakke voorzet van Stefan Vogel recht in handen van de keeper geschoten door Rick Houtenbos die voor z’n directe tegenstander kwam. Ruim 10 minuten later schoot Ruben Bugter net over uit wederom een prima voorzet van Stefan. In de 30ste minuut speelde Ruben een diepe bal op Max Dekker, die op zijn beurt de bal teruglegde op de snel meegekomen Ruben en ditmaal was het raak: 1 – 0. In de 38ste minuut bereikte een prima dieptepass diezelfde Max, die ditmaal zelf scoorde: 2 – 0.

Door een paar omzettingen in de 2e helft bij de Foresters liep HSV een beetje achter de feiten aan, maar er kwamen geen gevaarlijke situaties voor het HSV-doel. Uit een vrije trap in de 53ste minuut van de rood/witten werd de bal niet goed weggewerkt, waaruit Mats de Zeeuw vanaf de rand van de 16 m. de 2 – 1 inschoot. HSV nam weer meer het initiatief en dat resulteerde in een kopbal van Max in de handen van de keeper uit een vrije trap van Dennis Houtenbos. Het laatste deel van de wedstrijd was weer in handen van HSV. In de 82ste minuut werd een bal van de lijn gehaald door een F. verdediger. De terugspringende bal werd door Rick teruggelegd op de net ingevallen Bram Karels, die de trekker overhaalde en 3 – 1 inschoot. 5 Minuten later werd nog een kopbal van Ruben door de keeper uit het doel geslagen en nadat Teun Kops tot Man of the Match werd uitgeroepen, floot de scheidsrechter na 5 minuten extra speeltijd af na een aantrekkelijk duel met de door de RABO bank beschikbaar gestelde wedstrijdbal.