Selectie weer in de startblokken

11 augustus 2022

Na een fantastisch resultaat in het vorige seizoen – helaas nét geen promotie naar de 1e Klasse – staat de selectie voor het komende seizoen alweer in de startblokken. Het leeuwendeel van de selectie is ongewijzigd. Een aantal spelers is gestopt of gaat in een niet-selectieteam spelen. En nieuwe spelers staan te popelen om zich te laten gelden en een vaste waarde in het vlaggenschip te worden. De afgelopen twee weken is er al een aantal bootcamps geweest en vanaf 11 augustus gaan de ‘gewone’ trainingen weer van start.
Zondag 14 augustus is voor de gehele selectie de officiële aftrap van het seizoen met elkaar.
Ongewijzigd is het trainers en begeleidersteam. Al eerder waren de mondelinge overeenkomsten gesloten en eind juni was daar het officiële tekenmoment.

Bestuur en Technische Commissie hebben veel vertrouwen in het komende seizoen en wensen trainers, begeleiding en natuurlijk alle spelers een heel sportief, succesvol en gezellig seizoen toe. Bij HSV bereiken we dat allemaal samen!!

Van links naar rechts:
Tom Leering (trainer 2e), John Conteh (begeleider 1e), Dick Vennink (assistent-trainer selectie), Peter Brouwer (begeleider 2e), Mark Kranendonk (hoofdtrainer selectie) en Jacob de Groot (keeperstrainer).