Pupil van de week: Vince Kaandorp

31 januari 2023

En toen was Vince aan de beurt, hij mocht op zondag 29 januari mee het veld op met het eerste van HSV. Hij glimlachte van oor tot oor. Zo blij dat hij aan de beurt was. Toen ging de bel, daar stond Scott Metzelaar voor de deur. Snel zijn jas aan en samen liepen ze weg. Hsv speelde tegen Vios. Vince was een klein beetje zenuwachtig, maar de verhalen van zijn broer stelde hem gerust. Samen met Scott in de kantine wat lekkers eten en drinken. De voorbespreking van de wedstrijd bij wonen en goed luisteren. De harde muziek in de kleedkamer was erg gezellig. Thuis zei Vince dat hij dan ging dansen, maar toch maar niet gedaan zei hij.

De opwarming vond hij erg leuk om mee te doen. Ze hielpen hem met de oefeningen, want ja die grote benen van het ‘eerste’ gaan wat snel.

Scott was een grappenmaker volgens Vince, dat vind Vince erg leuk.

Daar kwam Vince onder begeleiding van de scheidsrechter, lijnrechters en de spelers het veld op. Mocht de bal pakken van het bokaal en tossen. Nadat hij iedereen een boks of hand had gegeven. Mocht hij de aftrap doen. En natuurlijk scoorde Vince. Daarna begon de grote wedstrijd. Was een leuke spannende wedstrijd tegen de koplopers. In de eerste helft stonden we 1-0 voor. Helaas kwam er toch een doelpunt in de laatste helft voor Vios bij 1-1.

Bedankt allemaal voor de goede zorgen, en de gezellige middag!