Pupil van de week Joep Zwart * HSV 1 – Sc Spirit 1 *

3 april 2023

Zondag 2 april
Wedstrijd HSV 1- Sc Spirit 30 1 :  2-1
Verslag van Joep, pupil van de week:

Vandaag mocht ik, Joep Zwart, pupil van de week zijn.
Ik ben bijna 8 jaar en speel met veel plezier in het team JO8-3.
Ik vond het heel erg leuk dat Jelle van Haastrecht van HSV-1 mij helemaal van huis kwam ophalen met de fiets. In de kleedkamer deden de spelers een beetje gek, dat vond ik grappig. Ik vond het heel erg cool dat ik de aftrap mocht nemen en de eerste goal mocht scoren. Daarna mocht ik de hele wedstrijd in de dugout zitten. Ik ging daar lekker kletsen met een speler en natuurlijk kijken naar de wedstrijd. Ik zat heerlijk in het zonnetje. HSV won met 2-1 dat vond ik super goed. Na de wedstrijd kreeg ik een bal met alle namen van de spelers, daar ben ik heel blij mee. Het was een super leuke middag. Ook namens mijn vader en moeder bedankt voor de gezellige middag op De Basis van HSV.

Top Joep Dat je Pupil van de week wilde zijn.
Geniet nog even na van het videoverslag gemaakt door Paul Stam: