Pupil van de week: Fleur!

10 november 2021

 

Afgelopen zondag speelde HSV 1 tegen Spartanen 1. Voor de meeste mensen een wedstrijd om snel te vergeten, maar niet voor Fleur! Zij was namelijk Pupil van de Week.

Om 12 uur ging bij Fleur thuis de deurbel en daar stond Steef Kaandorp! Hij kwam Fleur ophalen om de voorbereiding van de wedstrijd mee te maken. Samen vertrokken zij naar HSV, waar na een kennismaking met alle spelers de voorbereiding begon. In de bestuurskamer vertelde de trainer wat het strijdplan van de dag zou worden. Achteraf knikte Fleur goedkeurend, zo had zij het ook bedacht.

Om 2 uur startte de wedstrijd met de aftrap van de Pupil van de Week. Na een fantastische solo passeerde zij ook nog eens de keeper, onder toeziend oog van haar ouders en opa en oma. nadat ze op de bank plaatsnam naast trainer Mark, kon de wedstrijd beginnen.

Na afloop verzamelde de familie in de bestuurskamer, waar Steef nog een verassing had. Met een mooi cadeaupakket en een speciale Pupil van de Week-bal ging Fleur voldaan met haar ouders mee naar huis.

Fleur, bedankt voor je steun afgelopen zondag!

Wil jij jouw pupil opgeven als Pupil van de Week? Lees hier alle informatie: https://www.vvhsv.nl/de-pupil-van-de-week-is-terug/