Prijsuitreiking Grote Clubactie 2022

20 december 2022

Woensdag 14 december is de prijsuitreiking gehouden voor de kinderen die dit jaar de meeste loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie. Alle kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht waren daarvoor uitgenodigd en gelukkig mochten dit jaar ook de (groot)ouders er bij zijn. Het was echt súpergezellig!!!

We begonnen natuurlijk met het geven van complimenten aan álle kinderen die loten hebben verkocht. Want alle loten hebben meegeteld om te komen tot het prachtige bedrag van € 3.851,52.
Ook hebben we verteld dat er helaas kinderen waren, die tóch nog te laat hun boekje hadden ingeleverd, waardoor hun loten niet meer konden worden meegeteld. En we hebben goed uitgelegd dat verkochte loten alleen waren meegeteld, als ze ook daadwerkelijk waren  geïncasseerd. En waarom dat is. En toen…..gingen we de prijzen uitreiken.

Er waren maar liefst 16 kinderen die meer dan 20 loten hebben verkocht: Fleur, Iustin, Jesper, Joep, Katoo, Linus, Luuk, Nine, Nolan, Olaf, Owen, Sam, Seb, Sebastian, Sune-Jan en Toby.
Zij kregen allemaal een klein kersttasje, met daarin een rode en gele kerstbal, chocolaatjes, een waardebon voor een paar bolletjes ijs bij Di Fiorentina en een oorkonde, die we snel nog hadden gemaakt omdat de medailles die de Grote Clubactie begin december had verstuurd, helaas niet op tijd waren ontvangen. Die worden zo snel mogelijk na ontvangst nagebracht.

Er waren dit jaar maar liefst 5 prijswinnaars, want de 4e plaats werd gedeeld door Linus en Fleur (die er helaas niet bij kon zijn), elk met 50 loten.
De 3e plek was voor Nolan, die nét 2 loten meer, dus 52 loten had verkocht. Zij kregen allemaal een bal en een mooie schoenentas, met het HSV-logo erop.
De 2e prijs was voor Iustin, die uiteindelijk maar liefst 78 loten wist te verkopen. Hij ontving naast de bal een mooi HSV-trainingsshirt.
En de winnaar was dit jaar Joep 😊
Hij verkocht 82 loten en kreeg daarvoor ook een bal én een HSV- trainingstrui.

Daarna was er natuurlijk ook nog de Teamprijs….en die was dit jaar onbetwist voor de 9-2. Met elkaar hebben ze maar liefst 176 loten verkocht voor onze mooie roodgele club. Zij sprongen een gat in de lucht en maakten met elkaar een rondedans, alsof ze kampioen waren geworden. En dat waren ze natuurlijk ook: Kampioen Lotenverkopen 2022.

Zij mogen met elkaar en hun leiders gezellig gaan bowlen en lekker eten bij Bowling Centrum Heiloo, die daarvoor de banen beschikbaar hebben gesteld.

De gezellige middag werd afgesloten met het mogen roepen, wat de kinderen zelf zouden willen aanschaffen voor het opgehaalde geld. Want net als de voorgaande jaren, gaan we het besteden aan de jeugd zelf. Ideeën waren er genoeg: nieuwe doeltjes, nieuwe ballen en pionnen werden meerdere keren geroepen. Daar kunnen we zeker wel iets mee.
Een iets minder realistische – maar wel érg leuke – suggestie was het aanbieden van een contract aan Messi of Louis van Gaal, als trainer van onze jeugd. Ben bang dat dáár nog wel wat meer loten voor verkocht moeten gaan worden 😉