(oud)voorzitter wim leering bedankt!

5 januari 2020

Na zes jaar de voorzittershamer vastgehouden te hebben heeft HSV voorzitter, Wim Leering tijdens de de afgelopen algemene leden vergadering in december 2019 zijn laatste officiële  handelingen verricht.

Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie in HSV kantine de BASIS werd Wim in het zonnetje gezet door jeugdvoorzitter Bart Dobber.

Bart haalde aan dat hij de afgelopen jaren heel erg prettig heeft samengewerkt met Wim. Tijdens de 6 jaar dat Wim de vrijwilligers functie bekleedde waren er bv de moeilijke ontwikkelingen met het juist gloed nieuw aangelegde kunstgrasveld, in privé sfeer de  ziekte van Ancora (gelukkig gaat het weer helemaal oké met Ancora) en natuurlijk ook de hele mooie momenten, de pannenkoekentoernooien waar Wim altijd kwam kijken, zijn deelname aan de jaarlijkse snertloop, bijna elke uit én thuiswedstrijd waar het HSV bestuur van HSV vertegenwoordigd werd, natuurlijk  van het kampioenschap van HSV 1 tijdens de wedstrijd in Akersloot tegen Meervogels. Ook zette Wim zich met andere in voor de werving van de sponsoren / de businessclub die de laatste jaren enorm gegroeid is, was Wim vertegenwoordigd namens het bestuur bij de Vrienden van HSV en was hij lid van het bestuur Stichting Beheer Sportaccommodatie H.S.V. samen met Fred Benner en Theo Kaandorp. Wim was ook initiatief nemer van de vrijwilliger van de maand en samen met ondermeer Ancora pupil van de week.  Meer dan eens pakte Wim de fiets om bv een uitwedstrijd in de Zaanstreek bij te wonen of zelfs de G jeugd op Texel te verassen met een bezoek.  Wim blijft gelukkig aan HSV verbonden als lid van de sponsorcommissie en zal ongetwijfeld op woensdag een balletje blijven trappen tijdens de training van de veteranen.  Wim pakte tot slot zelf nog heel even de microfoon over van Bart om HSV te bedanken voor alle mooie momenten die hij heeft mogen meemaken en overhandigde aan de huidige kantinebeheerder Peter Schoonhoven een naambord van de historisch aan HSV verbonden ROVERSHUT op Texel.

Vrijwilliger Wim, namens alle vrijwilligers en leden van HSV: BEDANKT!!