Opnieuw een goed senioren weekend!

2 oktober 2017

HSV VR 2
Vrouwen 2 speelde hun eerste wedstrijd van de competitie uit tegen Limmen en verloren jammerlijk met 5-1 van de Limmenaren. Slechte start meiden maar het seizoen duur nog lekker lang.

HSV VR 1
Vrouwen 1 moest uit tegen Kwiek 78 en ging ook onderuit met 3 tegen 1. Kwiek had vorige week ook gewonnen met 7 doelpunten verschil dus het lijkt er op dat jullie tegen een van de betere hebben gespeeld uit jullie competitie. Volgende week tegen Alway’s Forward, de huidige hekkensluiter..

HSV VE 45+
Had een vrij weekend.

HSV VE 35+
Na de valse start van afgelopen week werden dit weekend de punten weer binnen gehaald. In de streek derby tegen Zeevogels werden de 3 punten binnen gehaald met een 2-1 overwinning. Smet op de wedstrijd was de blessure van keeper Jaco Poldervaart die (weer) zijn pink blesseerde bij een vangbal. Ligt het aan de techniek?? 🙂 Beterschap Jaco!

HSV 8
Deze mannen gingen verder waar ze mee bezig zijn. Winnen! Na de 5-2 van vorige week werd ditmaal FC Uitgeest aan de zegekar gebonden met maar liefst 7-4. Komen weekend de lastige uitwedstrijd tegen Ado ’20 die 1 plekje achter jullie staan.

HSV 7
De uitwedstrijd tegen GSV 4 eindigde in een 2-2 gelijkspel. Volgende week Alkmaarse Boy’s, die net onder jullie staan, op ons eigen sportpark. Nette start van de competitie mannen.

HSV 6
Ook HSV 6 speelde gelijk met 2-2 tegen Vrone 5. Na het verlies van vorige week gaan jullie de goede kant op. Komend weekend thuis tegen Hollandia T moeten de eerste 3 punten gepakt worden.

HSV 5
Oeps.. een keiharde 1-8 nederlaag tegen Castricum. Komend weekend tegen de Fc Uitgeest, de huidige koploper. 90 minuten voluit gaan ben ik bang.

HSV 4
HSV 4 is lekker bezig! Na de 9-2 van vorige week nu een heerlijke 0-6 overwinning op de buren De Foresters. Met een doelsaldo van plus 13 uit 2 wedstrijden gaat HSV 4 fier aan kop. Volhouden mannen.

HSV 3

HSV 2
Na de 2-0 overwinning op De Foresters 2 van vorige week moesten de mannen van Ference nu uit tegen Vitesse ’22 2. Een keurige 2-4 overwinning van het resultaat. HSV 2 gaat dan ook aan de leiding in hun competitie. Met een doelsaldo van plus 4. Komend weekend thuis tegen WSV 30.

Maikel

HSV 1

Eindelijk weer een Heilooër derby sinds 2011 in competitieverband.

De laatste wedstrijd die de Foresters en HSV tegen elkaar speelden in competitieverband was op 15 mei 2011. Toen verloor HSV met 1 – 2 en degradeerden de Rood/gelen naar de 3e klasse. Er kwam daarna een klein verval met nog een degradatie naar de 4e klasse, maar toen is de opmars weer in gang gezet, die uiteindelijk resulteerde in een terugkeer naar de 2e klasse, waarin de beide Heilooër teams elkaar in de 2e ronde van de competitie ontmoetten op het terrein van de Egels.
Nadat HSV haar eigen Zomertoernooi 2017 won door in de finale de roodwitten met 2 – 1 te kloppen, liet HSV afgelopen zaterdag voor zo’n 1000 toeschouwers zien dat die overwinning geen toeval was. Met veel overtuiging ging de brigade van Edwin Veenstra vanaf de 1ste minuut aan de slag. De Foresters werd afgetroefd op inzet , maar ook op voetbalinzicht. Reeds in de 6e minuut scoorde Ruben Bugter de 0 – 1 en 10 minuten later haalde Cas Kaandorp vernietigend uit na een voorzet van Max Dekker, 0 – 2. Tijdens die 1ste helft werd het spel eenmaal onderbroken door het arbitrale, neutrale trio, vanwege het afsteken van vuurwerk met de dreiging van een staken van de wedstrijd.
De 2e helft was nog geen 4 minuten oud, toen de scheidsrechter woord hield na het ontploffen van weer vuurwerk. Er kwam een onderbreking van 10 min. HSV pakte daarna de draad weer op en in de 65ste en 66ste minuut scoorde HSV 2x. De eerste keer hield invaller Tim van Hekken het overzicht, waarna Max Dekker de 0 – 3 kon scoren, gevolgd door nogmaals een voorzet van Tim, die wederom door Max werd verzilverd; 0 – 4. In de 80ste minuut kon de Foresters de eer nog redden door een doelpunt van Daniel Ben Ami, waardoor de eindstand op 1 – 4 werd bepaald.
Een prima begin van deze competitie voor HSV, waarin a.s. zondag KFC op bezoek komt.