Nog 1 punt !!!

10 april 2017

hsv ve 35+HSV Vr 1 verloor uit van de vrouwen uit Castricum, tegen Vitesse ’22 Vr 1 werd het 3-1.
HSV Vr 2 maakte er een spannende wedstrijd van en die ging helaas verloren met 4-3 tegen LSVV Vr 1. Volgende week tegen RKEDO Vr 2dat 1 plaats hoger op de ranglijst staat. Wint is mogelijk meiden!
De Ve 45+ kon helaas geen punten meenemen bij SVIJ 45+ en ging met 3-1 ten onder.
De ongeslagen kampioen, HSV 35+, trad op eigen veld aan tegen sc Hercules Zaandam 35+ en won ook deze wedstrijd met 5-1. Na de wedstrijd werden er bloemen uitgereikt en konden de mannen een overwinnings biertje drinken in kantine De Basis.. (klik voor foto’s)
HSV 8 ging op bezoek naar RKEDO en nam netjes de punten mee naar Heiloo. Een 2-3 overwinning was het resultaat. En daarmee werd een plaats op de ranglijst gestegen.
HSV 7 nam het thuis op tegen Kolping Boy’s 9 en won met 1-0. HSV 7 staat 2e met evenveel punten als Alcmaria maar met 2 wedstrijden minder gespeeld.
HSV 6 maakte er een spannende wedstrijd van tegen Alcmaria Victrix 5. De punten werden lekker in de tas gestopt door met 4-3 te winnen. HSV 6 heeft nu even veel punten als Alcmaria. Maandag 17 april thuis tegen het lager geplaatste Koedijk moeten de punten gepakt kunnen worden.
HSV 5 maakte er een feest van door met dubbele cijfers te winnen van DSS 8 die met 10-1 naar huis werden gestuurd.
HSV 4 speelde tegen St Adelbert 3 en deze wedstrijd eindigde zoals het begon, 0-0.
HSV 3 pakte na een paar nederlagen de draad weer op en versloeg Dynamo 2 met 5-3.
Erg vervelend is de blessure van Tim van Hekken die naar het ziekenhuis moest, weer naar huis mocht en nu toch geopereerd moet worden aan een gebroken sleutelbeen. Sterkte Tim!
HSV 2 was vrij.
Het vlaggenschip van HSV kon kampioen worden als de tegenstanders punten lieten lopen.. en er zelf gewonnen werd. HSV 1 won en de concurrentie verloor punten.. maar niet genoeg.

Lees hieronder het hele verslag;

Wordt HSV 1,  tweede Paasdag kampioen van de 3e klasse?

De wedstrijd tegen Beemster leverde 3 punten op, maar dat ging niet van harte. De in het wit geklede Beemsterlingen verkochten hun huid duur en gingen in tegenstelling tot de uitwedstrijd vol voor de winst.

Pupil van de week Kas Dalenberg gaf het goede voorbeeld en scoorde keurig door de bal in de hoek van het doel te trappen.
Na het aftasten van elkaar kreeg Max Dekker in de 19e minuut een uitgelezen mogelijkheid maar zijn kopbal werd met een katachtige reactie door de keeper gered.
In de 22ste minuut was het aan de andere kant wel raak via een snel uitgevoerde aanval. De voorzet werd door spits Pieters goed ingekopt: 0 – 1.

In de 2e helft kwam HSV feller uit de kleedkamer, maar Indy Klamer moest toch eerst nog handelend optreden na een hakbal op 5 meter van zijn doel. In de 60ste minuut legde invaller Tom Hafkamp de bal breed op Ruben Bugter die 1 man passeerde en via de voet van de 2e man doel trof: 1 – 1.

Zes minuten later onderschepte Max de bal halverwege de helft van Beemster, sneed goed naar binnen en werd toen door een B-verdediger gevloerd. Ruben Bugter profiteerde dankbaar en schoot de 2 – 1 in de touwen, waarna Max 4 minuten later wederom de bal onderschepte en de bal goed breed legde op Rick Houtenbos voor de 3 – 1.

Beemster gaf niet op en scoorde de aansluitende 3 – 2 in de 88ste minuut binnen.
Het zou nog spannend worden, maar Max schoot een doorgekopte bal van Rick in de hoek: 4 – 2.
En zo werden de 3 punten veiliggesteld in de wedstrijd gesponsord door Van Os Mode Heiloo.

a.s. Maandag tweede paasdag, 17 april, speelt HSV de inhaalwedstrijd tegen Meervogels in Akersloot om 14:00 uur.

Deze dag kunnen de rood/gelen kampioen worden bij winst en zelfs bij een gelijk spel.