‘n thriller en teveel nederlagen.

12 maart 2018

HSV vr 1 ging op bezoek naar Kolping en daar werd nipt verloren met 2-1. Komend weekend thuis tegen De Rijp waar jullie weer 3 punten ‘moeten’ inpakken gelet op de stand.

HSV vr 2 verspeelde, op eindelijk weer eens een drukke zondag op het HSV complex,  de punten in de thuiswedstrijd tegen  LSVV vr 2. Het werd 1-2. Komende week naar Castricum (Vitesse) die 1 puntje onder jullie staan.. daar kan maar een 1 uitslag bij passen!

HSV 45 + (Ve2) was vrij. Komende week naar LSVV. Op papier..

HSV 35+ (Ve1) moest tegen vv Bergen en liep tegen een onverwachte nederlaag aan. Het werd 0-1. Komende week tegen Adelbert dat in jullie nekt hijgt.

Ook HSV 6 speelde thuis en moest aantreden tegen Koedijk 10. Ook deze HSV’ers liepen tegen een nederlaag aan. Het werd 2-3

HSV 5 trad thuis aan tegen de mannen uit Heemskerk, Ado ’20, en kreeg ook klop. Een 1-2 uitslag werd genoteerd. Komende week nar De Foresters!

HSV 4 dan.. een van de  kampioenskandidaten, moest het opnemen tegen Egmondia 3. Ook hier een onverwachte nederlaag , het werd 2-3 voor de Derpers.
Komende week naar LSVV dat tweede staat. Als er gewonnen wordt ligt de strijd voor het kampioenschap weer helemaal open!

HSV 7 heeft gelukkig nog de punten op het Maalwater weten te houden. Tegen Kolping werd het 2-0 voor de mannen uit Heiloo.
Er is maar 1 opdracht: Winnen! En de keihard in de race blijven voor het kampioenschap

HSV 3 moest uit tegen Alcmaria Victrix 3. De mannen hebben een keurige 2-2 wedstrijd gespeeld.
Komende week thuis tegen Flamingo’s die 1 plekje boven jullie staan. Mouwen opstropen en de punten pakken.

HSV 2 moest uit naar SC Spirit 30 en boekte een keurige 1-3 overwinning.
Komende week thuis tegen LSVV dat 4e staat. Winst is de enige kans om in het spoor van Kolping te blijven.  HSV 2 staat op een prachtige 2e plek.

HSV 8 heeft een vrije dag gehad en heeft komend weekend kantine dienst.
Eerst even om 10 uur de gasten uit Krommenie over de knie leggen. Uitgeest is inmiddels ver uit zicht maar de derde plek is geen schande mannen. Lekker blijven doorgaan en de punten in de tas stoppen.

“Herstel.. ik werd er op gewezen dat HSV 8 wel degelijk heeft gespeeld. De uitwedstrijd tegen vv Bergen 5 werd met 0-4 gewonnen. Klasse heren!! – ik ben bezig met de administratie van deze wedstrijd-. ”

Maikel

HSV 1 knokt zich met 10 man terug uit verloren positie.

Een flitsende start van HSV 1, in de 3e minuut werd een mogelijkheid voor Max Dekker  jammerlijk gemist. Dezelfde Max onderschepte wel in de 7e minuut een terugspeelbal en zette hiermee HSV op een 1 – 0 voorsprong.
Maar 2 minuten later werd een breedtepass door een HSV verdediger door VSV onderschept en de snelle linkerspits Rick Michielsen scoorde hieruit de gelijkmaker 1 – 1.
Het werd een rommelige wedstrijd met veel verkeerde passes. Verdedigend gaf HSV veel te veel ruimte aan de tegenstanders, iets dat al op het middenveld begon.
In de 20ste minuut werd een goeie steekpass door de snelle rechterspits Mitchel Bormann opgepikt. Hij scoorde op onnavolgbare wijze de 1 – 2.
In de de 39ste minuut kwam een prima pass van Arend Swart bij Folkert de Haan terecht, die echter net voorlangs schoot. In de 45ste minuut passte Folkert op Stefan Vogel en diens trekbal werd door Ruben Bugter verzilverd; 2 – 2.

Een halve minuut later floot de goed leidende scheidsrechter van Kampen voor de thee.

De 2e helft werd een clowneske vertoning, vooral door toedoen van diezelfde scheidsrechter.
In de 58ste minuut werd balverlies voor HSV fataal, waarna Bormann de 2 – 3 kon inschieten.
Bijna 10 minuten later kwam de bal uit de kluts na een corner bij Folkert op de rand van de 16 m. en deze schoot onberispelijk de 3 – 3 tegen de touwen.

Op dat moment speelde HSV met 10 man omdat Rick Houtenbos binnen 5 minuten een gele en een rode kaart moest incasseren. Beide kaarten waren zeer discutabel, maar gezien de vorige wedstrijden waarbij deze scheidsrechter HSV leidde, was te zien dat hij Rick steeds zocht.

Een minuut later probeerde Tobias Apeldoorn met een sliding de bal tegen te houden, maar hij schoot in eigen doel: 3 – 4.
De ruggen werden weer gerecht en HSV toog meer in de aanval waarbij Max na een prima actie de bal teruglegde op Ruben, deze schoot echter in handen van de keeper.
In de 78ste minuut werd een corner van invaller William de Haan door Ruben ingekopt: 4 – 4

3 minuten later onderschepte de andere invaller Roel Bakker een dieptepass van VSV en zette Max aan het werk. Deze speelde de bal naar William die op zijn beurt weer Max bereikte. Hij schoot hard in, maar via de voet van de keeper kwam de bal bij Ruben die weer op de goede plek stond.

Hij scoorde hiermee zijn 3e doelpunt en gaf HSV een 5 – 4 voorsprong.
Na 95 minuten floot de leidsman af en bleven de 3 punten in Heiloo.
Resultaat dus 9 doelpunten met de bal geschonken door v.d. Borden Makelaardij.

Hans Ursem

Komende week de kraker uit tegen Zouaven!