“Mona Burgering” meidentoernooi 2019

Featured Video Play Icon
2 juni 2019

WAT EEN FANTASTISCH TOERNOOI WAS HET OOK DIT JAAR.

HSV MAG TROTS ZIJN OP HAAR EIGEN VRIJWILLIGERS DIE DIT WEER ZO MOOI HEBBEN GEREGELD!!

Hieronder enkele ontvangen reacties:

“De meiden hebben zaterdag een leuk toernooi gespeeld. Leuke wedstrijden gespeeld, lekker weer
en ook nog aardige resultaten gehaald!

Bedankt voor de organisatie en wie weet tot een andere keer.

Vriendelijke groet,
Jan Bakker
Blokkers MO17-1″

“We willen jullie bedanken voor het toernooi.
Alles goed geregeld en vriendelijke vrijwilligers.
We komen graag weer voetballen.
Namens de meiden van MO11-1 Vitesse’22 te Castricum .

Met vriendelijke groeten,

Michael Stoter”

 

“Ik wilde jullie nog even bedanken voor het leuke toernooi van afgelopen weekend. Ik moest na de prijsuitreiking direct weg, want moest nog een tros meiden naar huis brengen anders was ik zeker nog even blijven hangen. Ik ben de trainer van de MO15-1 van FC Purmerend. Ik heb geen verbeterpunten, gewoon alles lekker laten zoals het is. Ik vond het weer beregezellig en goed georganiseerd. Volgend seizoen zou ik graag een uitnodiging ontvangen.

Als je de website en Facebooksite (meidenafdeling) van FC Purmerend bezoekt dan zijn er leuke verslagen te vinden.

https://www.fc-purmerend.nl/1423/wedstrijdverslagen/?sznid=6

Met vriendelijke groet,

Michel Tjeertes”