Met HSV naar AZ – Fortuna Sittard op 3 maart

18 februari 2019
AZ nodigt alle leden van HSV Heiloo graag uit om het duel AZ – Fortuna Sittard op zondag 3 maart 2019 (16:45 uur) te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.
 
Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.
 
Bestellen 
De kaarten kunnen tot en met dinsdag 26 februari 2019 online besteld worden. Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! Bestellen kan via de volgende actielink:https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azfortunasittardhsvheiloo of informeer bij je leider. 
 
Ophalen kaarten

De kaarten kunnen op donderdag 28 februari tussen 19:00 – 21:00 uur worden opgehaald in de kantine van HSV. Mocht je vragen hebben over deze actie of het ophalen van de kaarten, informeer dan bij je teamleider.