Melange7, nieuwe STER-sponsor van HSV introduceert de HSV/Melange7-ledenpas!

13 mei 2017

Namens Melange7 bieden wij u de HSV/Melange7-ledenpas aan! De ledenpassen worden binnenkort per team via de leider uitgereikt.

Melange7, de naam zegt het al, is een uniek winkelconcept dat bestaat uit een mix van producten op het gebied van lifestyle in de breedste zin van het woord. Om jouw shopping experience compleet te maken, kun je in het sfeervolle restaurant gezellig zitten voor echte baristakoffie, met gebak van Bakkerij Beerse, of voor een heerlijke lunch of diner. Maar ook kun je terecht voor een gezellige borrel met vrienden en familie of, om in onze sporttermen te blijven, voor onze “3e helft”. Lekker napraten in de gezellige bar van Melange7 en daarna profiteren van de HSV/Melange7-ledenpas!

De mensen achter Melange7 nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en hebben er onder andere voor gekozen om onze mooie vereniging te steunen middels het STER-sponsorschap. Maar er is meer; naast de steun voor de vereniging in het algemeen wil Melange7 haar betrokkenheid ook uiten naar de leden individueel. Melange7 nodigt u dan ook van harte uit om het nieuwe concept te komen “proeven”. Zij willen u graag ontvangen en als tegenprestatie ontvangt u hierbij de HSV Melange7 – ledenpas. Deze pas geeft u als individueel lid bij elk bezoek recht op 20% korting op de te nuttigen dranken. (geldig ook als jij met vrienden of familie langs komt)

Melange7 heeft een gezellig terras waar u na een wandeling of een fietstocht kunt plaatsnemen voor een verfrissing of een heerlijke maaltijd. Er is voor de liefhebber gratis Wifi! Zorg er voor dat u de HSV/Melange7-ledenpas ook dan bij u heeft, want bij elk bezoek kunt u deze laten zien en kunt u profiteren van de 20% korting op alle genuttigde dranken.

Daarnaast willen we in de toekomst in samenwerking met Melange7 evenementen organiseren waarbij je nog meer voordeel kan halen uit de HSV/Melange7-ledenpas. Bewaar hem dus goed en lees regelmatig de berichten op onze website zodat u geen enkel evenement hoeft te missen.

Namens HSV bedanken wij Yassine en zijn team voor hun betrokkenheid bij onze vereniging.

 

Sponsorcommissie HSV