Koen Immink was onze Pupil van de Week

8 april 2019

Koen Immink was zondag 7 april j.l. onze Pupil van de Week. Hij werd thuis opgehaald door 1e elftal speler Jelle Stam en mocht daarna de hele voorbereiding van de wedstrijd HSV 1 – Kolping Boys 1 meemaken. Hij mocht bij de wedstrijdbespreking zijn, ging mee de kleedkamer in, mocht mee warmlopen en kwam samen met de beide teams het veld op gelopen. Na het eerste fluitsignaal mocht Koen proberen het eerste doelpunt van de wedstrijd te maken. Hij pingelde knap door de verdediging van Beemster, sleepte de bal voorbij de keeper, bleef super cool en wist, liggend op de grond, de bal met zijn hoofd achter de doellijn te werken. Volgens mij is het nog niet eerder voor gekomen dat een Pupil van de Week de keeper van de tegenpartij met zijn hoofd  wist te verschalken!! Het goede voorbeeld van Koen kreeg in de eerste helft helaas geen  goed vervolg. De ruststand was 0-1. Maar na de 2e 45 minuten stond er 2-2 op het scorebord en was HSV blij met 1 punt! Na de wedstrijd kreeg Koen nog lekker wat te eten en te drinken in de bestuurskamer. Hier kreeg Koen ook een bal met daarop alle handtekeningen van de spelers van ons eerste elftal en een certificaat. Tevens kreeg hij, aangeboden door de Stichting Vrienden van HSV, een cadeau pakket met HSV artikelen.