Kampioenswedstrijd Zaanlandia 1 – HSV 1

21 mei 2018

Nu de rook van de TOP wedstrijd van afgelopen zondag (HSV 1 – Kolping Boys 1 2-1) is opgetrokken, valt er nog maar 1 conclusie te trekken.

HSV 1 is een serieuze kampioenskandidaat voor de zondag 2e klasse A.

Zondag 27 mei wordt in Zaandam de kampioenswedstrijd gespeeld en wel tegen Zaanlandia 1, de huidige nummer 1 van onze competitie.

HSV heeft 3 punten minder en een iets minder goed doelgemiddelde, maar bij een overwinning met 2 doelpunten verschil eindigen we op de 1e plaats in deze competitie!
Dat betekent dat we ONS eerste moeten steunen en dat we ze naar de overwinning moeten schreeuwen.

Bus!
We gaan een bus regelen om zo veel mogelijk HSV supporters richting Zaandam te krijgen. We vragen voor dit bus retour een bijdrage per persoon van € 5,00. Aanmelden kan vanaf nu via info@vvhsv.nl en de plaatsbewijzen worden toegekend op volgorde van inschrijving. Vol = Vol!! (betalen cash of pin bij kassa HSV. Tijdstip vertrek volg ZSM)

Een topjaar van de selectie verdient een feestje!
Maar, los van de uitslag van deze wedstrijd, kunnen we niet anders concluderen dat de mannen van Edwin Veenstra een TOP seizoen hebben gedraaid. Daarnaast hebben de mannen van Leo van Meene, ONS tweede, een periodetitel in de wacht gesleept. Ook zij kunnen een mooie kroon op het seizoen zetten. Om de selectie en de begeleiding te bedanken willen we na de wedstrijd in Zaandam een gezellig samenzijn organiseren in “De Basis”. Vanaf 16:30 uur verzamelen we in de kantine en wachten we gezamenlijk op de terugkomst van de spelers en begeleiders van het eerste. Na binnenkomst bedanken we de mannen voor een geweldig seizoen!. We zorgen voor een gezellig stukje muziek en voor een lekker hapje tussendoor.

Hierbij dus aan allen die HSV een warm hart toedragen; kom zondag 27 mei naar de wedstrijd Zaanlandia 1 – HSV 1 en daarna naar “De Basis” in Heiloo om een geweldig seizoen gezamenlijk af te sluiten. Tot zondag!

Het bestuur.