overige sen & jubilarissen bij HSV 1

23 april 2018

Na wederom een teleurstellende wedstrijd in De Kuip keerde ook ik -(met vele HSV’ers) terug naar het mooie Heiloo waar enkele van onze rood gele toppers wel hadden gebracht wat er van hun verwacht mag worden. Gewoon lekker voetballen en hier en daar winnen zonder allerlei tactische zetten van coaches die geen kennelijk geen spiegels hebben of er niet in willen kijken. Tactische moves die in de wedstrijden ervoor nooit zijn uitgeprobeerd, op een keer na die dan ook nog eens verloren werd…

Dat gezegd hebbende kijk ik terug op verder een mooi weekend waar HSV gastheer was van de vrijwilligers aangesloten bij VIP Heiloo. Zij kregen afgelopen vrijdag een mooi programma voorgeschoteld namens de VIP organisatie in De Basis. Het werd een gezellige avond voor deze fantastische groep vrijwilligers.
Denken ‘jullie’ .. de vrijwilligers van HSV ..  aan de medewerkersavond van HSV dat dit keer gehouden wordt in Bowling Heiloo.. zie het bericht op de HSV website (https://www.vvhsv.nl/medewerkersavond-2018/) en meldt je even aan bij de organisatie.

Ik zie een mooie 2-1 overwinning van HSV vr 2. Klasse dames, jullie zijn inmiddels opgerukt naar een mooie 5e plek. Top.

Ik sprak een teleurgestelde speler van Ve 2, na de 1-0 verliespartij. De hele pot weer lekker gevoetbald en dan tijdens een onsportief moment.. bijna iedereen stopte met voetballen i.v.m. een tweede bal in het veld en hier wordt  dan kennelijk gebruik van gemaakt door de tegenstander en de scheids is het even ontgaan. Jammer mannen, maar ook nu werd er weer lekker gevoetbald werd mij verteld.

Er zijn een paar klappen ontvangen.. 0-4 door HSV 2.. 1-4 door HSV 7 en HSV 6.
HSV Ve 1 deelde juist weer een klap uit met 0-4 werd GSV opgerold. Keurig.

Rick en Edwin, vanaf deze kant de hartelijke felicitaties voor deze prachtige mijlpalen, respectievelijk 200 en 300 wedstrijden in HSV 1. Een hele mooie en knappe prestatie. Hulde.

Maikel

HSV 1 maakt er een spannende finale van.

Na de huldiging van Rick Houtenbos, 200 ste wedstrijd in het 1 ste en Edwin Veenstra, 300 ste wedstrijd als coach van HSV 1, werd afgetrapt met de wedstrijdbal, beschikbaar gesteld door Edwin Veenstra.

HSV begon voortvarend en reeds in de 3 e minuut werd een strakke voorzet van Lars de Vré net gemist door Rick, maar 2 minuten later was het Ruben Bugter die een hoge voorzet van Stefan Vogel magnifiek inkopte, 1 – 0. In de 16 e minuut had Indy Klamer een goeie redding op een hard ingeschoten lage bal naast de paal. In de 20 ste minuut werd een verrassende voorzet van Stefan tot corner verwerkt. Na de ingelaste drinkpauze werd een corner van SVW slecht verwerkt waarna Leon Ayal de bal kon binnen werken, 1 – 1. HSV nam het heft weer in handen en scheidsrechter Smit zag een duw tegen Max Dekker binnen de 16 als een obstructie geval, dus een indirecte vrije trap. Deze werd hoog in gebracht door Max, maar geretourneerd waarna de bal weer bij Max kwam, maar uit die voorzet miste Rick koppend.
In de 35 ste minuut werd een vrije trap van Steef Kaandorp tot corner verwerkt. De bal kwam terecht bij Ruben Bugter en uit diens voorzet tikte Bryan de Lange de 2 – 1 in. In de 40 ste minuut werd een vrije trap van de groen/zwarten kundig door Indy over getikt. Een voorzet van Stefan in de 45 ste minuut belandde bij Ruben Bugter die hierdoor alleen voor de keeper verscheen en scoorde: 3 – 1.
Dat was een lekkere opsteker zo vlak voor het rustsignaal.

In de 2 e helft werd het allemaal een beetje tammer, maar in de 69 ste minuut sprintte Max zijn opponent er uit en hij trok de bal voor naar Ruben die zijn 3 e en HSV’s 4 – 1 op het bord zette. Helaas was mijn pen daarna leeg, maar dat belette SVW niet om via Geert Bruin de 4 – 2 als eindstand op het scorebord te zetten.
Ruben Bugter werd tot Man of the Match benoemd.

HSV kan het in de laatste 3 wedstrijden nog heel spannend maken bovenin, waarin op 13 mei Alkmaarse Boys wordt bezocht, daarna komt Kolping Boys op bezoek en op de laatste wedstrijddag wordt Zaanlandia, de huidige koploper bezocht.
Al met al was het een goeie dag voor HSV 1.