Jos onder indruk van Andy

23 januari 2019

Zaterdag 19 januari 2019 werd weer zo’n prachtige HSVeiling Kavel verzilverd. Niemand minder dan Jos Beerse, man met toch (ook) een rood geel hart en momenteel voorzitter van Ado ’20 uit Heemskerk had een mooi bedrag geboden op de kavel, meelopen met sportverslaggever Andy Houtkamp. Jos had natuurlijk zelf ook al een kavel ter beschikking gesteld.. met 6 mensen mee varen op zijn boot naar het centrum van Alkmaar met een lunch en onderweg natuurlijk ook al veel gezelligheid.

Jos had ervoor gekozen  om samen met Andy de wedstrijd van AZ – Utrecht mee te mogen maken van de perstribune. Door de familie De Zeeuw werden de zaken geregeld zoals toegang met parkeerplaats bij AZ en natuurlijk de toegang tot het persdeel bij AZ. #AZ ontzettend bedankt voor de medewerking!   Jos gaf aan dat hij het een ontzettend leuke ervaring vond om met zo een zeer goede en ervaren radioverslaggever mee te mogen lopen, waar de deskundigheid vanaf droop. 

Andy weet heel veel over de spelers, de invallers, de bijzonderheden etc. Jos kon mee luisteren via een koptelefoon zodat hij ook de regie hoorde. De interviews in de spelers tunnel met onder andere een zeer gelukkige Calvin Stengs is ook grappig om mee te maken. De persconferentie na de wedstrijd, daar is “geen bal aan” om Jos zijn eigen woorden te gebruiken.

Andy heel erg bedankt dat je ook dit keer weer je medewerking verleende aan een Kavel van de HSVeiling. We hopen je de volgende keer weer te mogen benaderen. 

Jos, top dat je zo genoten hebt en dat je deze terugkoppeling hebt gegeven. Ook jou zien we natuurlijk graag terug bij de volgende HSVeiling op 2 manieren 🙂 

Sven en Lars: natuurlijk bedankt!