JO9-1 WINT 2 BEKERS DIT WEEKEND!

16 januari 2017

Het was een druk programma voor de boys van JO 9_1 afgelopen weekend.

Zaterdag aantreden voor het Old Alkmaar boardingtoernooi in Akersloot. Zondag de hele dag in touw op het TOP wintertoernooi bij AFC ’34 Maar met succes! Met ondersteuning vanuit de JO9-2 werden 2 bekers in de wacht gesleept.

 

Onder leiding van de speciaal aangetrokken zaalvoetbalcoach Sander van Rijnsoever, werden op zaterdag alle poule wedstrijden gewonnen. Helaas  ging het daarna net mis in de halve finales tegen de Foresters. Het team wist zich echter prima te herpakken en eiste overtuigend de 3e plek op. En dat werd terecht gevierd!

1. beker boardingtoernooi

Zondag was het opnieuw om 8:00 uur verzamelen om het wintertoernooi bij AFC’34 te spelen. 40 top JO9-1 teams kwamen naar Alkmaar om buiten op diverse velden te strijden om diverse bekers. Opnieuw kwam HSV goed uit de startblokken. Alsof ze geen zaalvoetbal toernooi in de benen hadden. Opnieuw 1e in de poule en dus door na de laatste 8! Nu ging het in de kwartfinales mis. Ook al speelden ze misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen. Deze dreun kwam wat harder aan. Ook de volgende wedstrijd ging verloren.  Maar ook hier wisten ze zich uiteindelijk weer goed te herpakken. Daar waar de ouders zich,  met de tong op de schoenen, naar het einde van de dag sleepten, gingen de boys onvermoeibaar en onverzettelijk door. Een goede laatste wedstrijd, een verdiende overwinning, een prima 7e plek en opnieuw een beker!

2. Top toernooi AFC'34 beker

Al met al een bijzonder weekend. Er is keihard gewerkt, bij vlagen heel goed gespeeld en bovenal echte teamspirit getoond. Alle ouders en meegereisde fans bedankt voor jullie steun en aanwezigheid (2 dagen lang!) Chris (zaterdag), Illias, Dorus en Stijn (zondag) bedankt voor jullie ondersteuning. Zonder jullie hadden we het niet gered. Jullie waren absoluut goede aanwinsten voor het team.

En natuurlijk grote dank aan Sepp, Gabriel, Jeffrey, Niam, Maddox, Jelle, Quinn en Joris, voor jullie onuitputtelijke passie en inzet. 2 dagen lang. Het is elke keer weer een plezier om jullie te mogen coachen. Jullie zijn top!

 

3 vermoeide, maar supertrotse coaches

Sander, Raymond en Kai

 

Meer foto’s van de zaterdag: https://myalbum.com/album/cKl9vUzV176S