Jesper de Vré in de prijzen!

10 juni 2017

In de regio “0251” werd op vrijdag 9 juni een serieus voetbal gala gehouden. Oud HSV’er Jesper de Vré was een van de genomineerde en…

BELEVING VAN REGIONAAL VOETBAL

De zogenaamde “0251 regio” kent vele grote en kleine clubs, ieder met hun eigen charme en aantrekkingskracht. Wat vooral opvalt is dat deze relatief kleine voetbalregio toch erg groots is binnen het landelijk voetbal!

Natuurlijk kent onze regio een aantal zwaargewichten die op landelijk niveau spelen, maar ook de “kleinere clubs” staan dit competitiejaar weer hoog genoteerd als je kijkt naar het ledenaantal.

Middels het voetbalgala wil de organisatie (Vuurlinie Beverwijk) de regionale clubs en supporters met elkaar verbinden.

ONDERSTEUNING VAN DE VOETBALCLUBS

Naast het doel om de clubs en supporters op sportieve wijze te verbinden, heeft het SINA Voetballab Gala ook de insteek om de clubs en verschillende ondernemers te ondersteunen dankzij een stukje “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen”.

Zo gaat een groot deel van de ticketopbrengst naar de deelnemende clubs, profiteren lokale sportzaken van deze opbrengst voor de clubs en krijgen diverse (lokale) ondernemingen een podium om hun bedrijf en diensten onder de aandacht te brengen bij het grote, regionale, publiek.

EEN PASSEND GALA ALS AFSLUITING

Het absolute summum van deze sportieve competitie zit hem in de einde van het seizoen middels een groots galafeest ter afsluiting. Op deze avond worden de definitieve prijswinnaars per categorie benoemd en zijn er grote namen uit de voetballerij te gast als sprekers en eregasten.

JESPER DE VRÉ GENOMINEERD!

genomineerd.1

JESPER ÉN ADO ’20 IN DE PRIJZEN.

Op Sina voetballab gala is ADO’20 op vrijdag 9 juni in de prijzen gevallen.
Beste team 2016/2017, beste coach: Thijs Sluijter, grootste talent: Jesper de Vré en de topscorer: Jesper de Vré.

ADO ‘20 EN JESPER NAMENS AL JE VRIENDEN BIJ HSV VAN HARTE GEFELICITEERD!!

jesper 1

jesper 2

jesper 3

 

BRON:

www.sinavoetballabgala.nl

sina

Facebook ADO ‘20