in memoriam Trees Evertse-Brekelmans

16 maart 2022

Op 12 maart 2022 overleed Trees Evertse-Brekelmans.

Trees was een van de oprichters van ons G-team in April 1995, samen met Nel Stoop-Goudsblom.
Nel vertelde hierover het volgende:

“Onze jongens Lars en Jan wilden graag voetballen bij HSV, maar helaas was er nog geen G-team. Piet Leek – toen de voorzitter – zei: “als jullie 10 spelers hebben zorg ik dat jullie kunnen gaan trainen”. Dat was Dinsdag….de Zondag daarna ging ik naar Piet en zei “het is ons gelukt we hebben er 10! Wanneer en hoe laat kunnen de jongens trainen?”

Dat werd de woensdag. Bonny Bult was gevraagd en die wilde het wel proberen.
Trees en ik zouden wel helpen. We haalden zelf de kinderen van De Alk op en brachten ze naar HSV. Bonny vond het geweldig en al snel wisten we meer trainers te vinden, zodat wij het vervoer en de limonade deden.
Heel veel kinderen hebben bij ons meegedaan en ook deden we mee aan de competitie.

We werden uitgenodigd om in Stiens in Friesland te komen spelen in de zaal. Een grote bus gehuurd en met spelers en supporters er heen. Wat een feest en wat een belevenis!!
Trees had nog wel even wat gesprekjes met een paar leiders van andere teams.

Ze vond de kleding van sommige teams toch niet oké , dames in veel te krappe shirtjes en broekjes en dat had geen pas volgens Trees. Dat kon beter, geweldig zoals Trees dat bracht en met succes: het jaar daarop was er toch wat mee gedaan, prachtig.”

 

Ons G-team heeft sinds de oprichting een wezenlijk onderdeel gevormd van HSV: de roodgele harten kloppen er extra hard. We zijn oprecht verdrietig door het wegvallen van Trees en wensen haar familie en met name Lars veel sterkte.

“Trees, bedankt voor alles wat je voor het G-team hebt gedaan en betekend.
Een laatste groet van HSV en speciaal van het G-team en hun trainers.”