Ijskoude uitslagen

19 maart 2018

Van HSV Vr 2 is (nog) geen uitslag bekend of zij waren afgelast. Komende week uit naar Koedijk Vr 1 die maar een paar punten meer hebben.. Ik zie mogelijkheden.

HSV Vr 1 hetzelfde.. waarschijnlijk afgelast.  Komende week uit naar de hekkensluiter De Wherevogels Vr 1, dat zijn normaal dus drie punten dames!

HSV Ve 2.. afgelast . Komende zondag tegen Sporting Andijk, de koploper. De huid duur verkopen  mannen.

HSV Ve 1.. afgelast. Komende week thuis tegen Adelbert. Mooi affiche!  De Binners staan 1 punt achter jullie dus er moet gewonnen worden (reserve shirts?)

(veteranen 1 heeft kantinedienst aanstaande zondag)

HSV 8 was ook afgelast..  en door de vele afgelastingen ontliepen zij de kantinebeurt.. ik onthou m natuurlijk even voor als we iemand nodig hebben. Max en Truus konden het zondag prima af.

Dezelfde Max heeft weer een prachtige kavel ter beschikking gesteld voor de HSVeiling op 26 mei namens Berner:

Bedankt Max!

Kijk HSV 7 mocht wel aantreden in de snijdende koude bij Uitgeest. Het moeten voor deze mannen prima omstandigheden zijn geweest, met een keiharde 4-8 overwinning werden de drie punten in de tas gestopt .  De jacht op de nummer 1 plaats is zeker nog heel levend! Komend week uit naar Koedijk dat vlak achter jullie staat.

HSV 6 had het beduidend moeilijker bij Uitgeest en ging met 4-1 ten onder. Komende week naar Kolping Boys, een van de kanshebbers op het kampioenschap. Alle zeilen bijzetten mannen.

HSV 5 mocht op bezoek bij de goede buur De Foresters. Waar, gelet op de kou, even gehoopt werd op een afgelasting ging het door op het kunstgras van de buren. Een heerlijke 2-3 uitslag liet zich noteren en de punten gingen dus naar de goede kant van Heiloo. Gezien de competitie stand is het een hele goede prestatie geweest van de mannen. Klasse! Komende week thuis tegen De Rijp onder leiding van arbiter Geesken.

HSV 4  moest op bezoek naar koploper LSVV.  LSVV liet kennelijk zien niet voor niets bovenaan te staan en trakteerde HSV op een 3-0 nederlaag. Komende week tegen het als tweede geplaatste Koedijk. Ook weer volle bak mannen.

HSV 3 was afgelast / geen uitslag. Komende week uit tegen hekkensluiter KSV 4.

HSV 2 mocht op het heerlijke complex aan het Maalwater aantreden op het kunstgras waarover een snijdende  koude strakke wind waaide. Vooraf werd een teamfoto gemaakt die hierboven is te zien. De mannen maakte korte metten met LSVV en de wedstrijd eindigde in een 3-0 overwinning voor de mannen van Leo en John. Komende week tegens Kolping Boys dat op de eerste plek staat met een voorsprong van 7 punten. In november werd er nog 3-1 van deze mannen gewonnen,  om kans te maken op een feestje zit er maar 1 ding op..

 

HSV 1

 

De vaste verslaggever van HSV 1 is deze week afwezig en de vervanger is druk aan het tikken. Ik voeg het verslag later bij.

Ik wil u wel meegeven dat wij als lezers niet het volledige beeld van de wedstrijd van afgelopen week hebben meegekregen. Ik lees over een scheids ‘die er een potje van maakte’ maar wij kregen geen sappige details van al dan niet terecht weggestuurde trainers en spelers.

Er zit maar 1 ding op.  Komende zondag spelen de mannen van Edwin Veenstra om 14 uur thuis tegen De Spartanen dat derde staat met 1 punt meer.. Ik wil het niet meer missen en ben er bij!

HSV 1 – De Zouaven 1.

In een koud en winderig Grootebroek mocht HSV 1 aantreden tegen de huidige koploper in de competitie De Zouaven 1. Het werd een gelijk opgaande strijd waarin beide teams dezelfde tactiek hanteerden. Beide teams wilde in ieder geval niet verliezen en dat zag je terug op het veld. Er werd behouden gespeeld met weinig kansen over en weer. Het zag er naar uit dat de 1e helft in 0-0 zou eindigen totdat vlak voor de rust HSV een te korte terugspeelbal gaf op de keeper. De spits van De Zouaven zat er tussen en wist keeper Indy te passeren. Ruststand 1-0.

In de 2e helft kon De Zouaven redelijk snel de 2-0 op het scorebord krijgen en wederom ging de verdediging van HSV niet vrij uit. De bal werd niet adequaat weggewerkt waarna De Zouaven kon scoren. Daarna pakte HSV het goed op en kwam eindelijk aan voetballen toe. Ruimt 20 minuten hadden we het betere van het spel wat uiteindelijk beloond werd door een goal van Arend Swart. Ondanks aandringen en kansen over en weer werd er niet meer gescoord en bleven de punten in Grootebroek.

Zondag a.s. speelt HSV 1 om 14:00 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen SV Spartanen 1.

Wim Leering

Even warm worden voor de HSVeiling van 26 mei:

klik voor alle kavels hier