HSV’ers JB voetbalschool naar internationaal toernooi

8 mei 2017

Op 27 en 28 Mei 2017 zal de John Beelen Voetbalschool selectie onder 9 jaar deelnemen aan het internationale voetbaltoernooi “FC Lisse Cup 2017″. Dit toernooi valt onder de organisatie van UEFA licensed match agent Tiny van Gemert.

De FC LISSE CUP wordt gespeeld in Zuid Holland, in de plaats LISSE. Geheel volgens traditie (Bank Holiday) zal het toernooi worden gespeeld in Mei , op de 27e worden de groepswedstrijden gespeeld en op de 28e de plaatsings- en finalewedstrijden. De selectie van John Beelen bestaat uit 8 spelers van HSV Heiloo JO9-1, 2 van VV Limmen en 1 van Jong Holland (Alkmaar). Zij nemen het op tegen teams uit Duitsland, Engeland en Schotland. De John Beelen Voetbalschool is een initiatief van oud profvoetballer John Beelen. De voetbalschool in Heiloo biedt kwalitatief hoogwaardige trainingen en zorgt voor plezier bij de deelnemers. Betrokkenheid bij de spelers en het realiseren van een kindvriendelijk leerklimaat vormen het uitgangspunt. Trainer John Beelen is verheugd met de deelname aan dit prestigieuze toernooi: ” We gaan met deze jongens naar dit toernooi met de intentie om 2 dagen lang maximaal uitgedaagd te worden op de voetbalvelden. We zullen zorgen voor een flinke dosis voetbalplezier en een mooie belevenis die de kinderen zullen meenemen in hun “voetbalrugzak”.

Samen met zoon Ian Beelen (speler Ajax onder 15 jaar) zal John de jongens, die ondersteund worden door Sporthuis Johan Jansen, Albert Heijn ‘T Hoekstuk uit Heiloo en GROBAgrond, onder zijn hoede nemen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

JB school.1

van links naar rechts: John Beelen (trainer/coach), Tijn Rentenaar, Joris Koppers, Jelle Oud, Gabriel Sassu, Alex Visser, Beau de Boer, Maddox van Dam, Jeffrey Ullers, Sepp van Rijnsoever, Niam Meulenbeld, Matz Mosselaar, Ian Beelen (trainer/coach).