-update 26aug- HSV ZOMERTOERNOOI 2022.. mét DE Derby!

26 augustus 2022

Uitslagen vrijdag:

Op een – gelukkig minder warm  – HSV complex werd gestreden om een plek in de finale op zondag.
HSV 1 wist ook dit jaar door te dringen naar de finale door De Foresters 1 met 3-1 te verslaan.
De wedstrijd tussen Ado ’20 (o23) en DEM (o23) werd beslist in het voordeel van de DEM; 3-4.

Nadat de laatste bal gespeeld was werd het nog (even) heel erg gezellig in kantine De Basis. Van de wedstrijd HSV-De Foresters én van de feestavond werden beelden gemaakt door Paul. Die zijn hieronder te vinden.

Vrijdag 26 augustus
Op het hoofdveld wordt de Heilooër Derby gespeeld, op het C-veld spelen de onder 23 teams van DEM en ADO ‘20 tegen elkaar.
De winnaars van deze wedstrijden spelen op zondag de finale tegen elkaar, de verliezers spelen op zondag tegen elkaar voor de derde plek.

Zondag 28 augustus
Op zondag staat *-* naast de kruisfinales *-* ook een reuniewedstrijd van de HSV-dames op het programma!
Genoeg reden om vroeg naar de Basis te komen om te genieten van een heerlijke dag voetbal.

Blijf na de wedstrijden vooral plakken om te zien of Max Verstappen de GP van Spa weet te winnen, live op groot scherm!
Ook zit de dag vol met Eredivisie-voetbal met achtereenvolgens Ajax, PSV en AZ, allen live te volgen.

Timetable zondag
11:00 uur – Faciliteiten geopend voor de teams
11:30 uur – Kantine geopend voor supporters
12:00 uur – Start reuniewedstrijd HSV Dames

**  **

Vrijdag 26 augustus staat DE DERBY van HEILOO weer op het programma.

HSV 1 – DE FORESTERS 1

De wedstrijd wordt natuurlijk gespeeld op het traditionele HSV Zomertoernooi in het kader van de voorbereiding op seizoen 2022 – 2023.

In 2021 werd gewonnen door ADO ’20 o23 jaar, die natuurlijk ook weer is uitgenodigd en het zal opnemen tegen het (100 jarige!) DEM o23 jaar.

Zal HSV de vorm van afgelopen seizoen – waar promotie op een haar na werd misgelopen – weer kunnen terugvinden, welke spelers zijn gebleven , wie is er nieuw, wie stromen door vanuit de jeugd?? Kunnen de mannen van Mark ook dit jaar winnen van de mannen van Edwin?

HSV is óók vrouwenvoetbal -traditie.

Op zondag worden de finales voorafgegaan door een hele leuke wedstrijd tussen

OUD HSV – huidig HSV 1

Damesvoetbal bestaat natuurlijk al vele 10-tallen jaren bij HSV en de huidige teams hebben allen een heel aardig seizoen gedraaid. Ook voor de vrouwen is het HSV toernooi weer een start voor het nieuwe seizoen. Deze wedstrijd begint om 12 uur.

Kortom weer alle redenen om naar het complex op het Maalwater te komen voor leuke potten voetbal en bijpraten na een warme zomer.

Vrijdag 26 aug. 20:00 uur: