HSV WorldCup 2018

12 juni 2018

Zondag 10 juni 2018: HSV Jeugd WK

Van onze reporter:

‘s Morgens vroeg werd door de organisatie gestart om alle zaken klaar te maken. De velden werden uitgezet, de speelkussens werden opgeblazen, ballen gecheckt en af en toe werd er een kopje koffie gedronken. De sfeer was in de vroege morgen al helemaal top. High fives ter begroeting en veel blije gezichten. Het zag ernaar uit dat dit een superdag zou gaan worden. Buienradar ging de boel toch niet verstoren? Nee hoor, dat kwam helemaal goed en het jeugdbestuur werd nog even naar de supermarkt gestuurd om zonnebrandcrème te halen.

12 uur: De eerste kinderen stroomden binnen en kregen hun shirt met daarop de naam van het land waarvoor ze gingen spelen.

En daarna ging het los. De teams waren ingedeeld met meisjes en jongens en met verschillende leeftijden. De organisatie had hiervoor gekozen om het clubgevoel te vergroten. Het is namelijk heel leuk als je kinderen van andere teams en leeftijden op deze manier beter leert kennen en leert samen te werken! Goed voor het sociale en voor de sport!


Nadat de laatste wedstrijden, de finales, waren gespeeld, werd de barbecue aangestoken en konden de kinderen heerlijk hamburgers , worstjes en kipsaté komen eten.

Daarnaast werden ook zo’n 60 kilo bananen, appels, komkommers, paprika’s en 50 stokbroden opgepeuzeld. Het keukenteam had het er maar druk mee.

Het werd en was een super geslaagde dag! Er is hier een nieuwe HSV-traditie ontstaan. We hopen op een jaarlijks HSV Jeugd WK.

Iedereen van de organisatie enorm bedankt voor de inzet en onze sponsors bedankt voor de hulp om dit kinderfeest mogelijk te maken!

Sponsor bananen: Stifelsen biodynamiska produkter

Sponsor landenvlaggen: Alldek Vlaggen

BBQ: Kees Burger Keurslager

Banners: CRS Sign