HSV Vrienden / HSV sponsoravond verslag

24 januari 2019

Op zaterdagavond 12 januari 2019 heeft de Stichting Vrienden van HSV in samenwerking met de sponsorcommissie van HSV het nieuwe jaar afgetrapt met een vriend- sponsorbijeenkomst in ons clubhuis de Basis.
Nadat achtereenvolgens Michel Engelsman (voorzitter Stichting Vrienden) en Iris Wimmers (namens sponsorcommissie) de donateurs en sponsors welkom hadden geheten, werd hoofdtrainer van de selectie Edwin Veenstra in de schijnwerpers gezet door middel een interview.
Wim Dekker en Michel Engelsman vuurden op ludieke wijze hun vragen af op Edwin Veenstra, waarbij Edwin in de beantwoording geheel in eigen stijl liet zien wat voor persoon er achter deze trainer schuilgaat en waarom hij al bijna 11 jaar hoofdtrainer is bij HSV.
Na het interview maakte Wim Leering bekend gemaakt dat het hoofdbestuur opnieuw overeenstemming met Edwin had bereikt over een contractverlenging voor het seizoen 2019-2020. Edwin blijft hierdoor voor het 12e achtereenvolgende seizoen als hoofdtrainer bij HSV fungeren, hetgeen vanuit de zaal met groot applaus ontvangen werd.
Na de pauze nam voormalig allround schaatskampioen Jochem Uytdehaage het roer over en nam de aanwezigen op ludieke wijze mee in de wereld van de topsport. Jochem sloot zijn deel van de avond af door gezamenlijk met de aanwezigen over de finish te komen.
Op welke wijze Jochem dat deed is ondermeer in bijgaande reportage middels foto’s en filmpjes terug te zien.