HSV Vriend / sponsor bijeenkomst.

8 januari 2019

Heiloo,  december 2018

Beste Vriend van HSV en HSV-sponsor,

Graag nodigen wij u en uw partner uit voor een bijeenkomst, georganiseerd door de Vrienden van HSV, in samenwerking met de sponsorcommissie HSV, op zaterdag 12 januari 2019 in De Basis, het gezellige clubhuis van onze club.

We trappen de avond af met de schijnwerpers op een HSV man te richten, die eigenlijk liever op de achtergrond blijft. De trainer van ons eerste elftal, Edwin Veenstra, zal op ludieke wijze aan de tand worden gevoeld over de ups en downs die hij heeft meegemaakt in de 11 (!) seizoenen die hij ondertussen al trainer is bij HSV.

Als we wat zijn opgewarmd, is het tijd voor het hoofdprogramma. De Stichting Vrienden van HSV heeft de boeiende spreker Jochem Uytdehaage kunnen vastleggen. Jochem is natuurlijk bekend van het schaatsen. Vrijwel alle allround titels heeft hij gewonnen, maar het hoogtepunt was ongetwijfeld het behalen van de gouden en zilveren medailles die hij in 2002 op de Olympische spelen veroverd.

PROGRAMMA

20:00 uur  Inloop en ontvangst
20:30 uur  Opening, historie en achtergrond Stichting Vrienden van HSV
20.45 uur  Welkom namens de sponsorcommissie
21:00 uur  Interview Edwin Veenstra
21.20 uur  Korte Pauze
21:30 uur  Jochem Uytdehaage
22:15 uur  Borrel en hapjes van Restaurant De Kamer
00:00 uur  Einde

De drankjes en hapjes tijdens deze avond worden u geheel aangeboden door de Stichting Vrienden van HSV en het Bestuur van HSV. In een tijd waarin het soms moeilijk is voor het verenigingsleven, beseffen wij ons terdege dat we trots mogen zijn op zo’n achterban en steun!

Graag zien we uw aanmelding voor deze avond tegemoet. Stuur daarvoor een mail met de namen van de aanwezige(n) naar:

vriendenvanhsv@vvhsv.nl of naar sponsorcommissie@vvhsv.nl

Bestuur Stichting Vrienden van HSV
Bestuur HSV
Sponsorcommissie HSV