HSV Veteranen 35+ sluiten seizoen af

27 mei 2019

Het seizoen 2018/2019 zit erop. De veteranen hebben een prima seizoen laten zien. Een lastige poule waar bekende en minder bekende tegenstanders aan deelnamen. Het team had er twee nieuwkomers bij gekregen. Deze twee spelers werden meteen opgenomen in deze
sociale groep welke bestaat uit Heilooers, en ex Heilooers die zijn uitgewaaid naar Alkmaar en Warmenhuizen, en 1 Egmond Binner.
Het team bestaat uit 18 personen die ieder een keer de wastas mag meenemen en dus ook de opstelling mag maken voor de wedstrijd daarna. 18 coaches, die ieder een eigen invulling geeft aan de 11 basisspelers, posities en de wissels. Alles werd zeer nauwkeurig bij gehouden in een schema, die percentages in kolommen berekende.
Daaruit moest dan de uiteindelijk de topscoorder, beste speler per helft, aanwezigheid en komende wissels uit rollen.
Bij een tekort aan spelers, om wat voor reden dan ook, werd de in selectie van Pieter Leering gescout voor bruikbare kandidaten.
Loek, Bas, Niels, Pierre en Dennis hebben zeer verdienstelijk aan het 35+ niveau mogen proeven.
Als afsluiter van het seizoen werd een strak georganiseerd team uitje geregeld door een “uitjes-commissie”. De inspiratie om een mooi uitje te regelen werd opgedaan bij “ de Wit”. Deze bij “het Hertenkamp” gehouden en zeer gelaagd uitje werd afgesloten bij “de Wit”
Last but not least werd een “veteraan van het jaar” door de spelers zelf gekozen. Rene Buur was dit seizoen gekozen. Helemaal terecht. Hij was de keeper die zijn achterhoede stuurde en bracht ze naar de minst gepasseerde achterhoede in de poule. Slechts 16 keer moest hij de bal uit zijn net halen. Niet zo gek dat de trainer/coach van HSV 1 dit in de gaten kreeg en hem direct een basis plaats gaf. Natuurlijk kan een team niet zonder een natuurlijk leider, een steunpilaar, een vaderfiguur. Onze dank gaat uit naar Henk Veldt. Hij komt ons wekelijks, uit of thuis steunen en pakt zonder morren de vlag en assisteert de scheidsrechter. In de laatste thuiswedstrijd liet Henk zien dat hij nog top fit was en
moeiteloos de linksback positie invulde. Top Henk.
De clubscheidsrechter Cor bedanken we ook voor zijn inzet en ons wederzijds respect. Hij weet de controle te hebben of anders te krijgen in de wedstrijd, waarbij gezonde wedstrijdspanning hoort. Na afloop van de wedstrijd geven we elkaar altijd een hand en bedanken we elkaar. Dank je Cor.