HSV selectie blikt terug en kijkt vooruit.

8 juli 2018

Afgelopen donderdag avond (5 juli 2018) is de selectie van de senioren en de selectie van de groep JO19 bij elkaar gekomen om het seizoen 2017-2018 op passende wijze af te sluiten en tevens alvast naar het volgend seizoen te kijken.

We zijn begonnen met een intern toernooi, waaraan 4 teams deelnamen. Elk team was geformeerd uit spelers van alle elftallen.

Na dit toernooi hebben we met zijn allen teruggeblikt op het afgelopen succesvolle seizoen in het clubgebouw “de Basis”.

Traditiegetrouw werden ook “de speler van het jaar”, “het trainingsbeest van het jaar” en “het talent van het jaar” bekendgemaakt.
Bij het eerste waren dit Dennis Houtenbos, Stefan Vogel en Lars de Vré en bij het tweede Tijs Laagland, Roel Bakker en Dilan Meier.

Er werd afscheid genomen van de spelers die ons gaan verlaten; de ene speler gaat hoger spelen, de ander lager of stopt vanwege werk of studie.
Er komt gelukkig voldoende aanvulling uit de jeugd. Ongeveer 8 spelers uit de JO19 groep zullen onze selectie komen versterken; ook komen enkele jongens van buiten onze club.

De begeleiding heeft in kantine De Basis ook de plannen voor het nieuwe seizoen besproken.
Allereerst besprak hoofdtrainer Edwin Veenstra de voorbereiding op de nieuwe competitie. Hierin zijn o.a. opgenomen:
-4 bootcamp-trainingen die gehouden worden in de maand juli 2018 op het strand van Egmond van Zee o.l.v. een instructeur van Dorssport.
-Het HSV zomertoernooi op vrijdag 24 en zondag 26 augustus 2018 voor eerste elftallen; hieraan nemen deel HSV, Foresters, Uitgeest en Fortuna Wormerveer.
-Een teambuildingsweekend op 1 en 2 september in Texel.

Tevens heeft de nieuwe trainer Jefro Bulo van HSV 2 zich voorgesteld aan de selectie. Jefro is de opvolger van Leo van Meene, die Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) bij de jeugd bovenbouw wordt.
Wij wensen beiden veel succes in hun nieuwe rol.

De avond hebben we gezellig afgesloten onder het genot van een drankje en hapje.

Iedereen een prettige vakantie toegewenst en volgend seizoen veel succes, waar dan ook.

Namens de Technische Commissie,

Hein Spaans