HSV JO10-1 in finale Boardingtoernooi Akersloot

17 januari 2018

Het was weer een hele happening in Akersloot afgelopen weekend.
Strakke organisatie, een leuke voetbalquiz, een verloting, voetbalclinics en natuurlijk heel veel zaalvoetbal, waarbij ook een aantal BVO clubs acte de présence gaven.

Vol goede moed traden ook de roodgele leeuwen van HSV JO10-1 aan.
Sterke en vaak oudere tegenstanders kwamen op hun pad. En ze moesten het zonder hun zieke Maddox ‘Younes’ van Dam stellen.
Castricum JO11-1 werd echter zonder pardon opzij gezet. Ook Vitesse JO11-1 werd vol overtuiging verslagen. Daarmee was een plek in de halve finale al veilig gesteld. En gelukkig maar, want vervolgens bleek Foresters JO10-1 veel te sterk. Ze kwamen er niet echt aan te pas.

In de halve finale tegen ADO’20 leek het verlies nog na te dreunen en kwamen ze al snel op een 2-0 achterstand.
Maar de peptalk van coaches Sander en Ray bleek toch effect te krijgen. De ruggen werden gerecht en de achtervolging ingezet. En met succes. De boys kwamen terug tot 2-2 en 10 seconden voor tijd schoot onze ‘Samba’ Jelle Oud HSV naar de finale!
Helaas voor hem was dat zijn laatste wapenfeit. Ziek moest hij de finale laten schieten.

De rest ging naar de finale. Altijd een hele show in Akersloot. Lichten uit, spots aan, rookgordijn… “Hier zijn de spelers van HSV JO10-1, geeft u ze een hartelijk applaus: Tijn Rentenaar! Jeffrey Ullers! Sepp van Rijnsoever! Niam Meulenbeld! Gabriel Sassu! Quinn van de Graaf! Joris Koppes! En Alex Visser!”
Opnieuw tegen Foresters JO10-1. En opnieuw snel op achterstand. Deze keer kwam de eindsprint echter te laat en moesten ze het hoofd buigen bij een 3-2 eindstand. Jammer, de wedstrijd duurde net een paar minuten te kort.
Maar wel weer met een mooie beker en een prachtige ervaring terug naar de Basis van HSV.

Volgend jaar zijn we er weer bij!
Hopelijk dan ook weer met al die enthousiaste ouders en familie op de tribune.