HSV heeft jouw hulp nodig!

24 augustus 2018

HSV is een mooie vereniging die grotendeels draait op vrijwilligers die belangeloos tijd, kennis, arbeid en energie ter beschikking stellen om ruim 700 spelers en speelsters een geweldige voetbaltijd te bezorgen. Als lid van onze vereniging zijn we ook allemaal verplicht om een steentje bij te dragen om de vereniging gezond en gezellig te houden.

We hebben de afgelopen seizoenen gemerkt dat veel vrijwilligerstaken op de schouders van elke keer dezelfde personen terecht komen. Hoe geweldig we het ook vinden dat deze mensen ook deze extra taken enthousiast oppakken, dit mag en kan niet de bedoeling zijn. Het gevaar van overbelasting dreigt, waardoor het vrijwilligerswerk niet leuk en gezellig meer is (zoals het hoort te zijn!), maar een last gaat worden. We moeten dit met elkaar voorkomen door de taken over meer mensen te verdelen.

Vandaar deze oproep!

HSV heeft jouw hulp nodig! Naast taken op het veld, in verschillende commissies, in schoonmaakwerk, in onderhoudswerk en binnen het bestuur zijn we op dit moment ook dringend op zoek naar:

– enthousiaste bestuursleden (m/v) voor zowel het hoofd- als het damesbestuur

– coördinator (m/v) kantinerooster voor de donderdag avonden

– bezetting voor de donderdagavond van ca. 20:00 tot uiterlijk 24:00 uur (één keer in de 5 à 6 weken)

– coördinator (m/v) kantinerooster voor de zondagen

– bezetting voor de zondagochtend (van ca. 9:00 tot 13:00 uur) of de zondagmiddag (van ca. 13:00

tot 18:00 uur)

– teamleiders/ploegbazen (m/v) voor de zondag

– zaterdagcoördinatoren (m/v)

– personen (m/v) die de organisatie van activiteiten/toernooien willen oppakken

Om de kantine tijdens wedstrijddagen en op donderdagavond open te kunnen houden, zijn we dus op zoek naar vrijwilligers die één keer in de 4 à 5 weken een ochtend of een middag op zaterdag of zondag de verantwoording voor de kantine op zich willen nemen. Wij zorgen er voor dat je wordt ingewerkt zodat je precies weet wat de bedoeling is. Eén dagdeel in de maand je vereniging helpen is toch niet teveel gevraagd? Ruim 700 eigen leden (en daarnaast uiteraard alle bezoekende verenigingen) zullen je dankbaar zijn!

Twijfel niet, en denk niet “dat doen andere wel”, nee we hebben jouw nodig om van het komende seizoen weer een succes te maken.

Het kan toch niet zo zijn dat we na de wedstrijd geen kop koffie en een broodje kunnen halen omdat de kantine dicht is?

Het kan toch niet zo zijn dat we de contributies moeten verhogen omdat er te weinig vrijwilligers zijn om alle taken uit te voeren?

Het kan toch niet zo zijn dat jij deze oproep negeert en daarmee de andere vrijwilligers met een probleem opzadelt?

HSV ZIJN WE SAMEN EN SAMEN ZIJN WE HSV!

Meld je aan via info@vvhsv.nl of via onze bestuursleden of de reeds bekende vrijwilligers. Samen zorgen we er voor dat we een vrijwilligerstaak vinden die jouw past!

Met sportieve groeten en namens het bestuur,

Wim Leering

Voorzitter HSV