HSV heeft een (interim) vrijwilligers-coordinator

5 februari 2022

Waar hebben wij die voor nodig denkt u, het gaat allemaal goed toch?

En dat is ook zo: we hebben veel loyale vrijwilligers en er wordt door hen enorm veel werk verzet. Maar….iedereen weet waarschijnlijk ook dat het krijgen en vinden van nieuwe vrijwilligers een steeds lastiger probleem wordt!

Om een goed beeld te krijgen wat er voor de toekomst nodig en mogelijk is op dit gebied, zodat we voorlopig vooruit kunnen, hebben wij René Groot gevraagd om een beleidsnota te schrijven met betrekking tot vrijwilligerswerk bij HSV.

We zijn erg blij dat hij ‘ja’ heeft gezegd en meteen van start is gegaan.

René zal de komende tijd met veel van onze vrijwilligers in gesprek gaan.

Hierdoor moet er nog meer duidelijkheid komen, wie wat waar doet en waar eventuele knelpunten liggen in de organisatie. Wij hopen dat iedereen daar haar of zijn medewerking aan wil verlenen.

Veel HSV-ers weten wie René is, maar voor diegenen die hem nog niet kennen, stelt hij zich hier aan jullie voor.

René is bereikbaar via vrijwilligerscoordinator@vvhsv.nl

Het bestuur

 

Even voorstellen:

Hallo,

Wat ga je over jezelf vertellen als je deze vraag krijgt? Dit vroeg ik mij ook af!

Ik ben als 8 jarig jochie begonnen met voetbal bij HSV toentertijd nog aan de Bayershoffweg, met maar liefst 8 voetbalvelden en een apart trainingsveld. Mijn sportieve prestaties bleven tot mijn 16de actief bij de club, om daarna even van de radar te gaan bij HSV, tot ruim 20 jaar geleden mijn zoon en later ook mijn dochter gingen voetballen. Naast het coachen en trainen van jeugd en dames, heb ik ook zo’n 10 jaar geleden mee geholpen aan het Jeugdbeleidsplan bij HSV.

In mijn werkzame leven ben ik 30 jaar zelfstandig ondernemer geweest en geniet nu even van vrije tijd. Waardoor ik tijd heb om bij de Loet te wandelen met mensen in een rolstoel en mij een ochtend per week verdienstelijk maak met de rolstoelbus in Alkmaar.

Ik pak deze taak er graag bij omdat ik weet dat er nu en in de nabije toekomst dingen kunnen worden aangepast om u als vrijwilliger te motiveren dat steentje bij te dragen dat voor elke vereniging belangrijk is. Ik wil graag met velen van u het gesprek aan of u nu wel of geen vrijwilligerswerk doet.

Tot snel langs de lijn

René Groot