HSV EN KOPS VERLENGEN TOT 2026!

20 september 2023

HSV en Kops Aannemers hebben het contract als TOP-sponsor verlengd tot 2026! Het logo van het aannemersbedrijf uit Heiloo is inmiddels niet meer weg te denken van het shirt van HSV 1, HSV JO19-1 en daarom is HSV enorm blij dat het contract nogmaals verlengd is. 

Kops Aannemers is hét aannemersbedrijf van Heiloo, dat zich richt op het uitvoeren van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en isolatie. Samen bouwen aan een mooie toekomst voor HSV is dan ook het motto dat bij deze verlenging past.

Voorzitter Ellen Popma: “Het is echt een mooie verbinding tussen HSV en Kops. Wij staan voor hetzelfde: samen werken aan de toekomst, vanuit de opgebouwde kennis en ervaring in het verleden, met de wortels stevig verankerd in Heiloo.”

De aannemer uit Heiloo is op dit moment bezig met de bouw van een nieuw pand aan de Boekelermeer. Het bedrijf dat werd opgericht in 1908 is sindsdien gevestigd aan de Stationsweg, maar door de enorme groei is een nieuw pand op Bedrijventerrein de Boekelermeer een broodnodige en welkome verandering.

Directeur Patrick Kops: “Voor elke klus een top-team is onze leus. Net als in het voetbal, bereik je ook in de bouw het beste resultaat door een goed team van specialisten op te stellen. Samen met ons team en onze bouwparnters willen we het beste resultaat behalen. En deze kwalitatieve en duurzame samenwerking zie je ook weer terug in onze samenwerking met HSV.”

Op naar een mooi seizoen!