HSV – De Foresters

14 juni 2019

Afgelopen woensdag was er dan toch spontaan weer een HSV – De Foresters. Heerlijk op (nat) gras. Tenminste als je dan je beide voetbalschoenen met noppen mee had..  HSV heeft in veteranen 1 Dico Bruin in de gelederen en bij De Foresters 3 speelt zijn zoon Vincent. # gezellig aan de keukentafel 😉  De Foresters 3, mannen rond de 23 jaar.., waren dit seizoen kampioen geworden, gefeliciteerd mannen! Maar u begrijpt m.. aan diezelfde keukentafel werden de ‘oudjes’ van HSV uitgedaagd. Die handschoen werd natuurlijk opgepakt. Met een leeftijd verschil van ongeveer 30 jaar(!) werd er afgelopen woensdag omgekleed en warm gelopen.

HSV veteranen 1 speelde niet in zijn gebruikelijke opstelling.  Ondanks dit, de automatisme zaten er niet helemaal in eindigde de eerste helft in een krappe 0-1 stand voor de jeugdige bezoekers. En na een korte pauze werd de tweede helft aangevangen op het groene gras aan het Maalwater. Met een derde helft in het vooruitzicht gingen de veteranen voor de gelijkmaker.

Maar eerlijk is eerlijk. de bezoekers speelde redelijk en wisten er nog 3 tegen het net van HSV te prikken. Het werd een hele sportieve wedstrijd van beide kanten die eindigde in een gezellige 3e helft in kantine De Basis.