HSV 1 wint opnieuw.. en kleedkamer geheimen ;-)

4 december 2023

Afgelopen zondag trad HSV 1 aan tegen Schagen United met een bal gesponsord door Michiel Engelsman. En als dat dan gevolgd wordt door Pupil van de Week Sophie dan weet je het eigenlijk al… dit kan vandaag alleen maar goed gaan..
En het ging goed: HSV 1 won met 3-0.

Lees hier het onthullende 😉 verslag van Sophie en Paul was er natuurlijk voor u bij en maakte opnieuw een mooi verslag;

“Het was een voetbalweek met een gouden randje voor Sophie de Jong! Eerst op donderdag met je teamgenoten van HSV AZ aanmoedigen. En zondag als eerste meisje van HSV Pupil van de week zijn. Ow wat had ze er zin in! ‘s Ochtends vroeg wakker, warme kleding aan, haren in vlechten en Pupil van de week-shirt aan en toen wachten op Jelle van Haastrecht. Spannend, dat was het wel, maar toen Jelle er eenmaal was, was het leuk. Samen fietsen naar de club, gezellig kletsen onderweg en verzamelen bij het scherm in de kantine. Daarna mee met de mannen in de kleedkamer. “Pap en mam, wist je dat ze met hun hele hand in een pot vaseline gaan en dan hun benen insmeren”. Later komt Sophie er achter dat dat is om schaafwonden te voorkomen.
Na de warming-up kwamen ze met elkaar het veld op. Sophie voorop.
Elkaar een fijne wedstrijd gewenst en toen kwam het moment van de aftrap. HET moment wat toch eigenlijk wel het spannends was. Sophie kwam vanaf de middenlijn en passeerde alle mannen van Schagen. Na het tweede schot van Sophie belandde de bal achter de keeper van de tegenstander. De wedstrijd kon beginnen! Samen met de wisselspelers mocht ze in de dug-out onder een warm kleedje zitten. Gelukkig stond HSV met 1-0 voor in de rust.
In de rust werd er een balletje getrapt met de reserve keeper en andere wisselspelers.
Tweede helft werd er nog 2x gescoord. Na afloop werd Sophie nog verrast met een mooie bal en een verrassingstasje.
“Mam, dit was zo leuk! Best speciaal om het eerste meisje te zijn!”
Bedankt voor deze gezellige, sportieve, winterse zondag!
We hebben met ons gezin enorm genoten en gaan de mannen vaker aanmoedigen!

Bedankt Jelle van Haastrecht, mannen van HSV 1, Carla en Marian voor de goede zorgen!”

Bedankt Michiel en Sophie!