HSV 1 – Westrfriezen * 3-1

14 mei 2024

Wat een fantastisch weer was het afgelopen zondag op het HSV complex aan het Maalwater.

De ‘wedstrijd after’: HSV 1 – Westfriezen1 stond op het programma en een hele lange periode in de competitie deden de Westfriezen hun best om het HSV moeilijk te maken door  hun wedstrijden ook met grote regelmaat te winnen. Dit resulteerde in een mooie derde plek voorafgaand aan de wedstrijd tegen HSV 1.

Deze week  werd HSV 1 gesteund door maar liefst 4 Sponsors van de week;

Wim Dekker & Rene Kuipers, Castelijns, Kaandorp & Hoekstra advocaten Alkmaar en metselaar (Rob) Metzelaar en natuurlijk door Pupil van de Week Suze.

Suze werd opgehaald door Koen en had een fantastische dag zoals zij hieronder zelf omschrijft:

“Afgelopen zondag was ik pupil van de week bij HSV tegen Westfriezen. Ik werd thuis opgehaald door Koen van Prooijen van HSV 1. We gingen samen op de fiets naar HSV. Ik vond het best wel spannend maar Koen was gelukkig heel aardig.

Ik vond het leuk om bij de wedstrijdbespreking te zijn. Er werden filmpjes gekeken van de vorige wedstrijd en er hingen foto’s van de moeders van de spelers omdat het moederdag was. Ze moesten spelen voor hun moeder en als kampioenen.
Bij het inspelen heb ik geleerd dat je moet aannemen met links en met rechts moet schieten en ik heb nog even geoefend om te scoren. Toen de wedstrijd begon mocht ik de eerste goal maken. Dat is gelukt. Door de benen van de keeper! 😀
De hele wedstrijd mocht ik in de dug-out zitten. Het was een leuke wedstrijd. HSV heeft met 3-1 gewonnen en Koen speelde heel goed.

Ik heb een mooie bal met handtekeningen en een cadeautasje gekregen en we hebben patat gegeten in de bestuurskamer. Het was een topdag!

Groetjes van Suze”

Tijdens de wedstrijd werd HSV 1 kritisch, doch rechtvaardig bekeken door de (wijze) mannen van HSV op de idyllische  heuvel achter de dug-outs.

HSV 1 won de wedstrijd netjes met 3-1 .. dus de moeders van de mannen van HSV 1 waren vast in hun nopjes 😉
Paul was er voor U bij om, dit keer twee, video verslagen te maken. Zie onder.

Nog twee wedstrijden en het seizoen zit er op voor HSV 1.

Ik mag u er op attent maken dat er nog een heleboel op stapel staat bij/ voor HSV. Diverse teams strijden om het kampioenschap, op 1 juni is de HSVeranda tour 2024 – een voortvloeisel van de HSVeiling 2023, het ouder-kind toernooi op 1 jun,  het jeugdtoernooi op 15/16 juni en dan vergeet ik vast nog wel een paar prachtige HSV evenementen/ seizoen afsluitingen.

# HSV … dat zijn we samen.