HSV 1 verliest met kleinst mogelijk verschil.

16 oktober 2018

In een wedstrijd met veel middenveldspel waren de echte kansen voor beide doelen op de vingers van één hand te tellen. Mats de Zeeuw schoot in de 9e minuut de bal vanaf de rand 16m. te hoog, waarna Tim van Hekken in de 16e minuut ook overschoot na een scrimmage in het strafschopgebied van KFC.

Een corner van de Koogse club werd bij de 2e paal in één keer op de slof genomen, maar de bal ging ver naast en hoog over. In de 31ste minuut werd een combinatie door Dillan (!!) Meijer en Tim in de handen van de keeper geschoten. 3 Minuten later werd de bal vanaf 5 meter hard omgehaald, maar Indy Klamer greep goed in. Een prima dieptepass van Dennis Houtenbos in de 45ste minuut op Dillan, werd door hem voorgegeven, maar Tim liet de bal jammerlijk stuiten, waardoor de keeper kon ingrijpen.

In de 2e helft kwam Kevin Wijndal in het Koogse team en enkele supporters zagen dit wel zitten.
Al in de 54ste minuut werd een dieptepass door hem heel beheerst langs Indy geschoven: 1 – 0. Hierna werd het spel nog meer op het middenveld gespeeld en een laatste offensief van HSV, met invallers Sven de Zeeuw, Cas de By en Jelle Stam bracht niet het gehoopte resultaat.

Na 93 minuten floot de goed leidende jonge scheidsrechter voor het einde.

Volgende week komt Spirit uit Hoogkarspel op bezoek in Heiloo.

Hans Ursem.

Hier de competitie stand van HSV 1

(op de HSV website zijn onder de button “wedstrijden -> competitiestanden” alle competitiestanden bij elkaar terug te vinden onder 1 button .. KLIK HIER