de trots van heiloo

17 april 2017

Zoals aangegeven kon het een mooi affiche worden .. twee thuis wedstrijden waarvan er een werd uitgesteld. De ander, HSV 6 moest zijn meerdere erkenning in Koedijk en verloor met 1-3.
En dan het vlaggenschip van de HSV mannen.

HSV overtuigend kampioen in de 3e klasse.

Het “sfeerteam” van HSV had voor de wedstrijd het Meervogels-veld voorzien van spandoeken en vlaggen en vlak voor de aftrap werden rood/gele rokgordijnen opgelaten achter het Meervogelsdoel.

Na een aftasten gedurende de eerste 10 minuten, waarin Meervogels dankzij het windvoordeel 3 corners kreeg, maar daar geen resultaat uithaalden, was het HSV dat in de 12e minuut toesloeg toen Max Dekker een voorzet gaf die door Ruben Bugter heel beheerst werd afgerond: 0 – 1. HSV bleef sterker en een vrije trap van Lennard Nobbe belandde in 1x in het doel, maar de goal werd niet toegekend vanwege buitenspel?! In de 20ste minuut ging Max alleen op de keeper af, maar schoot via de paal voorlangs. 5 Minuten later redde Bryan de Lange met zijn lichaam een doelkans van M. Dennis Houtenbos schoot een vrije trap van 20m. hard in de muur en de linksachter van de geel/zwarten kreeg binnen 10 minuten 2 gele kaarten, wat voor hem uitsluiting betekende. HSV werd alsmaar sterker en in de 44ste minuut gaf Rick Houtenbos een goede pass op Tom Hafkamp, die direct voorzette waarna Max in 2x keer het net deed bollen: 0 – 2.

Na de rust werden de rood/gelen alsmaar sterker, maar het in grote getale aanwezige publiek moest tot de 76ste minuut wachten op het genadeschot. Ruben bediende uit een corner Steef Kaandorp die hard op doel schoot, maar Bram Karels veranderde de bal zodanig van richting dat deze doel trof: 0 – 3. In de 79ste minuut schoot Steef zelf vanaf de rand van de 16m. de bal hard in de goal. Dit was tevens de eindstand: 0 – 4.

Na het laatste eindsignaal werd door burgemeester Hans Romeijn een kampioensschaal aan de spelers van HSV 1 overhandigd en dhr F. Thoolen van de KNVB reikte medailles uit aan de verse kampioenen.

Onderweg naar de thuisbasis aan het Maalwater werd met een ‘plattekar’ een rit door het mooie Heiloo gemaakt waarna de mannen werden opgewacht door  een grote groep supporters.

In de kantine stond DJ Bodhi gerand voor een fantastische sfeer en tussen door kwam de CC Percussion Group het ritme nog even flink ophogen. Overigens konden de mensen de wedstrijd, en grote delen van het feest live volgen via de grote schermen in de kantine met beelden gemaakt via vidicrowd.

In de kantine werden de spelers nog toegesproken door de voorzitter die terecht aangaf dat het een TOP teamprestatie was.  Dit team bestaat uit de spelers van de volledige selectie, technische staf, verzorging en de technische commissie.

Het werd ‘vet’ gezellig in de HSV kantine!

Alle vrijwilligers die van het begin tot het einde aan het feest hebben bijgedragen worden ontzettend bedankt voor het maken van een onvergetelijk kampioensfeest!

(artikel NHD)

De kampioensfoto’s staan  HIER

De beelden van de wedstrijd en het feest via de vidicrowd app  en een samenvatting van alles gemaakt door Paul Stam vind u hier onder: