10 oktober 2016

HSV 1 haalt goed resultaat tegen buur Limmen.

Op een prima bespeelbaar (kunst)grasveld en onder goede weersomstandigheden speelde HSV 1 de thuiswedstrijd tegen Limmen. Er waren veel toeschouwers op af gekomen, ook velen uit Limmen, waaronder de gebroeders Beentjes die op ludieke wijze lieten zien dat zij de laatste berichten over kunstgras ook gevolgd hadden. Zij verschenen met mondkapjes en hadden succes met hun vermomming.

Limmen begon goed, mede omdat de achterhoede van HSV slecht met elkaar communiceerde en er daardoor misverstanden ontstonden. Het vizier stond niet op scherp, zodat HSV goed weg kwam.

In de 12e minuut werd Max Dekker binnen de 16 m. onderuit gehaald en kregen de rood/gelen een penalty. Helaas miste Dennis Houtenbos deze mooie kans.

Maar in de 21ste min. wist Max de bal op te pikken en schoot hij onhoudbaar de bal in het netje: 1 – 0.

10 Minuten later was er een klutspartij in het doelgebied van Limmen. Uiteindelijk werd de bal na een keer of 3 te zijn ingeschoten, door Cas Kaandorp omgebogen in een 2 – 0 voorsprong. Dit was ook de ruststand.

In de 2e helft ging HSV nog beter combineren. Dit resulteerde in nog 2 doelpunten van Max, die Man of the Match werd, in de 65e en in de 84ste minuut.

Hiermee werd de eindstand op 4 – 0 bepaald.

HSV 2 wint strijd om 1e plaats.

Het 2e team van HSV had ’s morgens de wedstrijd om de 1ste plaats tegen Spartanen met 1 – 0 gewonnen, waardoor zij nu de ranglijst aanvoeren.