HSV • Actie AZ – ADO Den Haag • Zaterdag 7 maart 2020 18:30u

22 februari 2020

Op 07-03-2020 18:30u speelt AZ de wedstrijd AZ – ADO Den Haag. AZ nodigt alle leden van vv HSV graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaartOok ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling. 

Bestellen

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart! 

Bestellen kan uiterlijk tot en met maandag 2 maart 2020. 

Bestellen kan via de volgende actielink: https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azadodenhaagvvhsv

Ophalen kaarten

Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij de vereniging worden opgehaald

De kaarten kunnen vanaf woensdag 4 maart vanaf 19:00 uur t/m zaterdag middag 7 maart worden afgehaald in de kantine van HSV. Mochten er vragen zijn over de bestelling of het afhalen, neem contact op met je teamleider.