Een heel lekker senioren weekend!

12 november 2017

HSV VR 2
Had ik er teveel druk op gelegd? Vorige week een top overwinning en nu helaas een 0-2 verlies.. maar werd er in de kantine gezegd.. er had 1 punt ingezeten en de vrouwen waren positief. Komende week uit tegen RKEDO en als ik de stand moet geloven dan kan ik alleen maar tevreden zijn met een vette overwinning!

HSV VR 1
Een heerlijke 2-5 overwinning op Zeevogels. De beker overwinning was geen toeval, klasse dames! Inmiddels zijn jullie opgeklommen naar een gedeelde 3e plaats . Prima. Komende week tegen Alcmaria V. die 2 puntjes minder hebben dus volle bak en de stijgende lijn vasthouden.

HSV VE 45+
Deze zag ik vorige week al aankomen.. Ve 1 had van deze tegenstander vorige week verloren en nu moesten jullie in de beker tegen deze mannen uit Bergen. Een 1-11 verlies was het resultaat. Komende week uit tegen Wijk aan zee .. dat moet kunnen gelet op de stand. Succes!

HSV VE 35+
Een prima overwinning tegen Zeevogels. Met een 1-2 stand werden de drie punten mee naar Heiloo genomen. Met een wedstrijd minder gespeeld komt de top drie weer binnen handbereik. Komende zondag tegen Kolping.. een directe concurrent in het linkerrijtje.

HSV 8
Was vrij. Komende zondag uit bij Vitesse die we een stuk lager tegenkomen op de ranglijst. Koppies koel houden drie punten naar Heiloo mannen.

HSV 7
Gaan we weer.. 9-0 tegen Vrone 7. Heerlijke uitslag en de 0 gehouden. Na 7 potjes een doelsaldo van + 26!! Komende zondag tegen Koedijk dat op 2 punten staat. Die ‘moet’ dus gewonnen worden mannen.

HSV 6
Een prima 1-0 overwinning op koploper Vios W. Prachtig mannen, gefeliciteerd! Komende week tegen de nummer 2 Kolping, hou deze lijn vast.

HSV 5
Een prima 2-3 overwinning op Uitgeest 8. Heerlijk. De eerste overwinning in de 6de pot dit seizoen. Grote klasse. Volgende week gelijk tegen koploper De Rijp. Dit gevoel vast houden en de rood gele huid duur verkopen.

HSV 4
Een 5-2 overwinning op Limmen voor de mannen van HSV 4. De bovenste plek is zo keurig gehandhaafd. Een wedstrijd minder en 2 punten voorsprong.. volhouden.. het seizoen is net begonnen. Zwarte Kees was jarig en werd in het zonnetje gezet door de mannen en Kees had zelf ook iets lekkers mee..

Colin bedankt voor de extra inzet in de kantine!

HSV 3
Een verlies voor HSV 3 .. onnodig werd geroepen in de kantine.. en dat voor de derde keer dit seizoen. Balen maar helaas is de uitslag uiteindelijk bepalend. Tegen Vitesse werd het 3-5. In de tweede helft werd het weggegeven. Komende week uit tegen Foresters.. laat het dan maar gebeuren!

HSV 2
Een prima verwinning van HSV 2 op Vios W. Met de hoofdtrainer als toeschouwer waren de mannen wellicht extra gebrand op een goed resultaat.. na de 1-0 voorsprong werd het 1-1 en dat werd snel weer omgebogen na een 2-1 voorsprong. In de slotfase werd het nog 3-1. Komende zondag uit tegen Ado 20. Volle bak en de huidige derde plek vast houden en wellicht stijgen naar de tweede plek.

Maikel

HSV 1

HSV 1 was vrij en er werd getraind op het mooie HSV complex. Volgende week mag de koploper thuis tegen West Frisia. Bij winst is de eerste periode binnen. Dat zou een ontzettend knap resultaat zijn van de promovendus!!

Maikel