Grote Clubactie zaterdag 18 september weer van start

16 september 2021

Zaterdag 18 september starten we weer met de Grote Clubactie. Vorig jaar was een enorm succes en hebben we met z’n allen voor maar liefst ruim € 6.000 aan loten verkocht. De netto opbrengst was daarmee bijna € 5.000. Het doel was ‘extra’ spelmaterialen voor de jeugd. En wat hebben we uiteindelijk daarvoor uitgezocht?

Een Goalshot

Twee bouncers

Vier voetvolley-netjes

Een deel-bijdrage aan shirtjes voor de meisjes en inlooptruien voor de dames

 

En tenslotte hebben we een deel van de opbrengst apart gehouden voor de aanschaf van een tequeball-tafel. Deze zal buiten verankerd worden geplaatst en is vooral geschikt voor de oudere jeugd én ook leuk voor senioren. De tafel zal speciaal voor HSV in een ‘eigen jasje’ worden gestoken en een echte blikvanger zijn.

Een deel van de opbrengst van de nieuwe ronde zal dus hier ook aan worden besteed, naast het bedrag dat we uit de vorige ronde hebben gereserveerd.

Het streefbedrag voor de nieuwe ronde is gesteld op 4.000 euro. Laten we er met z’n allen weer voor gaan om dat minimaal bij elkaar te brengen door actief te verkopen of door samen weer superloten te kopen. Hoe fijn is het als we volgend jaar opnieuw zulke leuke dingen kunnen aanschaffen!!!

En meedoen is reuze makkelijk. Je hoeft alleen maar je persoonlijke code te scannen en de rest kan digitaal. Hieronder staat een voorbeeld die naar de algemene pagina van HSV gaat.

Langs de deuren gaan mag natuurlijk ook nog steeds 🙂