Grote Clubactie opnieuw een succes!

21 december 2021

Ons doel was € 4.000,- ….. we hebben met elkaar € 4.089,72 opgehaald!!

Fantastisch….

  • dat er zoveel jeugdleden hebben meegedaan en zoveel hebben opgehaald
  • dat verschillende seniorenteams en een paar vrijwilligers een Superlot hebben gekocht, uit gevoel van loyaliteit

Afgelopen woensdag 15 december is er een korte, gezellige prijsuitreiking geweest voor de kinderen die de meeste loten hebben verkocht. Alle kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht waren daarvoor uitgenodigd. Zij kregen allemaal een oorkonde van de Grote Club Actie, waarmee zij korting krijgen op diverse attracties en aanbiedingen via webshops.

De vier best verkopende jeugdleden ontvingen een wedstrijdbal en de nummers 1 t/m 3 daarnaast nog een mooie extra prijs.
Die prijswinnaars zijn:

1. Tijn Rauwerda 79
2. Olivier van Oostrom 70
3. Jeremy Timisela 67
4. Toby Bisselink 51

Wat hebben zij een fantastische prestatie verricht!!!

Alle andere 20+-lotenverkopers hebben het ook super gedaan en ontvingen van HSV als bedankje allemaal een mini-douchegel, wat lekkers en 2 HSV-kerstballen…..een rode en een gele natuurlijk.
Dit waren Jesper, Noah, Wout, Daan, Freek, Seb, Hidde, Nils, Mex, Luuk, Siem, Flip, Sebastian, Danny, Seth, Bobbie en Daniel. Wij zijn trots op jullie!!

Het team JO11-3 heeft dit jaar bij elkaar de meeste loten verkocht. Zodra corona dat toelaat mag het team, samen met leider Ernst van Oostrom, een gezellig uurtje bowlen bij Bowling Heiloo, die de banen daarvoor beschikbaar heeft gesteld.

De bestemming voor dit jaar was vooraf al vastgesteld en is inmiddels als besteed ook!!
Op het terrein is een prachtige teqball-tafel geplaatst, speciaal voor HSV in de clubkleuren ontworpen. Op deze tafel kunnen verschillende spelvormen met een voetbal worden gespeeld, waaronder tafeltennisvoetbal en ‘rond de tafel’. Het bedrag van dit jaar en nog een klein deel van vorig jaar zijn hieraan besteed. Een prachtig middel om op een creatieve manier met voetbal bezig te zijn, voor zowel jeugd als volwassenen.

Namens (jeugd)bestuur iedereen weer ontzettend bedankt!