Grote Clubactie groot succes geworden

9 december 2020

De Grote Clubactie is een doorslaand succes geworden! Ons doel was € 3.000,- ….

We hebben met elkaar maar liefst € 6.037,70 opgehaald!!

Fantastisch….

  • dat er zoveel jeugdleden hebben meegedaan, écht de moeite hebben genomen om op de ouderwetse manier (coronaproof) langs deuren te gaan en/of online loten te verkopen en zoveel hebben opgehaald.
  • dat álle seniorenteams een superlot hebben gekocht, uit gevoel van loyaliteit
  • dat een paar vrijwilligers spontaan ook een superlot hebben gekocht, met hart voor hun club
  • dat de sponsorcommissie, met het oog op verbinding, alle trouwe sponsoren met loten hebben bedankt voor hun loyaliteit in deze periode, waarmee indirect ook weer werd bijgedragen aan de jeugd
  • dat een aantal lokale winkeliers hun bijdrage hebben geleverd door het gezamenlijk kopen van een superlot, met elkaar voor elkaar

Vanmiddag (woensdag 9 december) is er een korte, gezellige prijsuitreiking geweest voor de kinderen die de meeste loten hebben verkocht. Alle kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht waren daarvoor uitgenodigd. Zij kregen allemaal een oorkonde van de Grote Club Actie, waarmee zij korting krijgen op diverse attracties en aanbiedingen via webshops. Ook ontvingen zij een mooie bidon of een kussentje van AZ-Alkmaar en wat lekkers.

Ralph, Moos, Tijn, Sven, Jesper, Rydwaan, Siem, Toby, Pelle, Sem, Teije, Mex, Ravi, Vigo, Jaimy, Huub, Owen, Dirk, Flip, Jan, June, Paco en Robin.

De vier best verkopende jeugdleden ontvingen een wedstrijdbal en de nummers 1 t/m 3 daarnaast nog een mooie extra prijs, met dank voor de bijdragen daaraan door Sporthuis Johan Jansen en IJssalon Di Fiorentina.
Die prijswinnaars zijn:

1. Noah Ranzijn 97
2. Daan Sinnige 58
3. Levi van der Heide 53
4. Levi Jongerie 45

 

De onbetwiste nummer 1: Noah Ranzijn


Wat hebben zij een fantastische prestatie verricht!! Samen meer dan 250 loten verkocht!!

Het team JO9 heeft bij elkaar de meeste loten verkocht. Er was wat verwarring ontstaan, omdat een paar van de kinderen gaandeweg naar een ander team zijn gegaan. Maar na hertelling en goed overleg is besloten het team van JO9 aangevuld met 3 spelertjes van JO8 een gezellig uurtje te laten bowlen bij Bowling Heiloo, die de banen daarvoor beschikbaar heeft gesteld.

Bouwe Groot van het jeugdbestuur mocht van coördinator Nico Meijer de cheque in ontvangst nemen. Het hoofddoel van dit jaar was immers ‘de jeugd’. Hij heeft aan alle aanwezige jeugdleden gevraagd of zij mee willen denken, waar het bedrag het beste aan besteed kan worden. Wat zij leuk zouden vinden!!
Van de opbrengst wordt namelijk maar liefst € 5.000 euro echt bestemd voor de jeugd en daarvoor apart gehouden.

Alle seniorenteams krijgen een kaart ter waarde van € 50,- (te besteden in de kantine zodra dat weer mag).


Bouwe Groot (links) ontvangt de cheque van coördinator Nico Meijer

Voor de volledigheid hier nog de overige winnaars met de door hun verkochte loten. Maar eigenlijk zijn natuurlijk alle lotenverkopers winnaars!

5. Ralph Klein Swormink 39
6. Moos Lede 35
7. Tijn Rauwerda 33
8. Sven de Jong 30
9. Jesper Kits 29
10. Rydwaan Bashir 27
11. Siem Zonneveld 26
12. Toby Bisselink 25
13. Pelle Nijboer 24
Sem de Haan 24
Teije van Beek 24
16. Mex Konijn 23
Ravi Hoving 23
Vigo Jongerie 23
19. Jaimy Taverne 22
20. Huub Zoon 21
Owen Groeneveld 21
Dirk Baltus 21
Flip Baltus 21
24. Jan Molenaar 20
June van der Ende 20
Paco Hoving 20
Robin Smit 20