Grote Clubactie 2023 Prijsuitreiking

15 december 2023

Dit jaar was de opbrengst van de Grote Clubactie bij HSV echt fántástisch !!!

Met hulp van een aantal Seniorenteams en Sponsoren, die Superloten kochten, maar voorál door de enorme inzet van heel veel van onze jeugdleden, werd er een bedrag van maar liefst
€ 6.986,40  bij elkaar gehaald.

Van die opbrengst gaan we materialen kopen voor de jeugd: ze mochten zelf ideetjes aandragen en opnieuw werden doeltje en pionnen genoemd. En ballen: blauwe, roze voor de meiden en zelfs gouden voor de kampioenen.
En een dagje Efteling, maar dat bedoelden we toch niet echt met materialen 😉

 

 

Woensdag 13 december werd het succes gevierd tijdens een gezellige prijsuitreiking, waar alle kinderen die meer dan 20 loten hadden verkocht, voor waren uitgenodigd. En dat waren er wel 48 (!!!) dus het was een gezellige boel. Ook waren er heel wat (groot)ouders meegekomen. Hartstikke leuk. Alle kinderen kregen een mooie medaille van de Grote Clubactie en daarnaast een cadeautasje, met daarin een bon voor 2 bolletjes bij de beste ijssalon van de wereld (Di Fiorentina), een netje met lekkere chocolaatjes en een spelletje.

Alle 48 kinderen die meer dan 20 loten hadden verkocht kregen een medaille en een cadeautasje

De nummers 5 – 10 kregen daarnaast nog professionele sportkousen-ophouders van klittenband

Niet alle kinderen konden er bij zijn helaas, maar die er niet waren kregen hun prijs en medaille thuisbezorgd. En gelukkig waren de kinderen van de Top-4 wel allemaal aanwezig. Die kregen alle vier niet alleen de medaille en het cadeautasje, maar ook nog een bal en een mooie extra prijs.

De Top-4 verkopers kregen ook nog een bal en een mooie extra prijs

Nummer 1 Joep had, net als vorig jaar trouwens, vérreweg de meeste loten verkocht. En waren dat er toen al heel veel (82) ……. dit jaar heeft hij maar liefst 170 loten verkocht. Hij kreeg daarvoor een mooi HSV-trainingspak.

Tenslotte was er natuurlijk ook nog de Teamprijs……….en die was dit jaar onbetwist voor de JO9-1.
Met elkaar hebben ze maar liefst 362 loten verkocht voor onze mooie roodgele club. Dus niet alleen Joep (die als superverkoper de teamprijs mocht doorgeven aan de leiders) heeft veel loten verkocht; dit is echt een teamprestatie geweest. Er werd hard gejuicht toen ze tot winnaar werden uitgeroepen, want ze wisten de prijs al: zij mogen met elkaar en hun leiders gezellig gaan bowlen en lekker eten bij Bowling Centrum Heiloo, die daarvoor de banen beschikbaar hebben gesteld.
Welk team wil dat nou niet? En toen kwam er nog een extra verrassing: op zondag 7 april mogen ze bij de thuiswedstrijd van ons Eerste Elftal als allereerste team mee als “Team van de Week”.

De JO9-1 als trotse Teamwinnaar !!! 😊

Na afloop ging iedereen blij naar huis of nog even lekker trainen.
Tot volgend jaar allemaal !!!