geslaagde, gezellige HSV nieuwjaarsreceptie

8 januari 2023

zaterdag 7 januari; De HSV nieuwjaarsreceptie en natuurlijk de nieuwjaarswedstrijd met (oud) spelers van HSV 1.

De wedstrijd werd traditiegetrouw voorafgegaan door een gezamenlijke maaltijd  waarna Henk Kaandorp kort en krachtig (..) de samenstelling van de twee teams bekend maakte. Team HSV werd geleid door Henk en team blauw door Nol Kosters. De wedstrijd had dit jaar een speciaal randje omdat het de laatste wedstrijd was van Jan Bugter. Jan had afgelopen jaar bij de veteranen reeds afscheid genomen. Voor deze wedstrijd had Jan nog 1 maal zijn voetbalschoenen uit de kast had gehaald. Na de wedstrijd werd Jan respectvol tussen een erehaag van team HSV en blauw naar de kleedkamers begeleid.

Na de wedstrijd stroomde kantine De Basis redelijk vol met HSV’ers die elkaar een gelukkig nieuwjaar konden wensen onder het genot van een drankje en hapje.

Voorzitter Ellen Popma gaf ook een mooie nieuwjaarstoespraak met een terugblik op het jaar 2022 en in de toekomst;

“Wat heerlijk!! De Nieuwjaars-wedstrijd, het gezellige samenzijn in de kantine….het kan eindelijk weer. Hoe fijn is het om elkaar weer in de ogen te kijken bij het wensen van een goed nieuw jaar. En met elkaar te praten, te lachen, te proosten op de mooie en leuke dingen die er waren in 2022 en hopelijk gaan komen in 2023. En óók om samen figuurlijk én letterlijk stil te staan bij het verlies dat er is geweest in het afgelopen jaar. In persoonlijke levenssfeer en op het grotere wereldtoneel. (..) 

lees HIER de hele toespraak van Ellen.